Eğrice’deki sahil kirliliği vatandaşı isyan ettirdi

GÜNDEM 12.07.2018 - 16:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3524+ kez okundu.
 

Eğrice’deki sahil kirliliği vatandaşı isyan ettirdi

Piraziz’in Eğrice mevkiinde vatandaşların denize attığı çöpler, sahilde çevre kirliliğine neden oluyor.
Deniz kenarında pet şişesinden süt kutusuna, yiyecek artıklarından alkol şişesine kadar çöplere rastlanması vatandaşları şoke etti. Piraziz ilçesi Eğrice sahil bandı, bazı duyarsız vatandaşların çöplerini çöp kutusu yerine denize atması, çevre kirliliğine neden oluyor. Sahil şeridinde pet şişesinden süt kutusuna, yiyecek artıklarından alkol şişesine çöplere rastlanıyor. Sahile gezmek ve denize girmek için çocukları yada torunları ile gelen aileler, deniz kirliliğinden rahatsız olurken bazı insanların duyarsız davranıp çöplerini denize atmasına tepki gösteriyor. Burada denize giren vatandaşlar gazetemize yaptıkları açıklamada, “Burada tükettikleri gıdaların çöplerini sağa sola atmasınlar, çöp kutusuna atsınlar, gerçekten utandık. Bu kirlilik gerçekten bir ayıptır. Güzel Piraziz’in sahilinde görülen bu kirlilik yüz karasıdır diyebiliriz. Bunu duyarlı insanların yapmaması lazım. Görüntü hiç hoş değil. Olmaması gereken bir görüntü kirliliği, bu çöpler yüzünden doğa kirleniyor, çevredeki kuşlara, hayvanlara zarar veriyor. Sahil kenarında oturan insanlara zarar veriyor. Buraya gezmeye gelen insanlara zarar veriyor” ifadelerini kullanarak çevre kirliliğinden rahatsızlığını dile getirdiler.  
Piraziz’in Eğrice mevkiinde vatandaşların denize attığı çöpler, sahilde çevre kirliliğine neden oluyor.

Deniz kenarında pet şişesinden süt kutusuna, yiyecek artıklarından alkol şişesine kadar çöplere rastlanması vatandaşları şoke etti. Piraziz ilçesi Eğrice sahil bandı, bazı duyarsız vatandaşların çöplerini çöp kutusu yerine denize atması, çevre kirliliğine neden oluyor. Sahil şeridinde pet şişesinden süt kutusuna, yiyecek artıklarından alkol şişesine çöplere rastlanıyor. Sahile gezmek ve denize girmek için çocukları yada torunları ile gelen aileler, deniz kirliliğinden rahatsız olurken bazı insanların duyarsız davranıp çöplerini denize atmasına tepki gösteriyor.

Burada denize giren vatandaşlar gazetemize yaptıkları açıklamada, “Burada tükettikleri gıdaların çöplerini sağa sola atmasınlar, çöp kutusuna atsınlar, gerçekten utandık. Bu kirlilik gerçekten bir ayıptır. Güzel Piraziz’in sahilinde görülen bu kirlilik yüz karasıdır diyebiliriz. Bunu duyarlı insanların yapmaması lazım. Görüntü hiç hoş değil. Olmaması gereken bir görüntü kirliliği, bu çöpler yüzünden doğa kirleniyor, çevredeki kuşlara, hayvanlara zarar veriyor. Sahil kenarında oturan insanlara zarar veriyor. Buraya gezmeye gelen insanlara zarar veriyor” ifadelerini kullanarak çevre kirliliğinden rahatsızlığını dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.