El sanatları sergisi hayran bıraktı

GÜNDEM 04.12.2017 - 13:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3056+ kez okundu.
 

El sanatları sergisi hayran bıraktı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle açılan sergide engelli bireyler hazırladıkları el sanatları sergisiyle kendilerine hayran bıraktı.
3 Aralık 2017 saat 14.30 da Can Akengin Sanat Galerisin de Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından açılışı yapılarak ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergide Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezin ve Özel İlgi Engelli Merkezi Müdürlüğünde ki 30 engelli çocuğun yaptığı el sanatları ile çeşitli spor branşlarında alınan madalyalar sergilendi.  3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle açılan sergiyi gezerek yapılan el sanatları ve tablolarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları, "Engellilerimiz için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Onların önündeki engelleri kaldırarak refah seviyesini yükseltmek ve daha iyi koşullara kavuşmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Devletimiz güçlendikçe bu konudaki imkanlarımızda artmaya devam edecektir. Kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum. Ailelerine, onların eğitim ve öğrenimleri için emek harcayanları yürekten kutluyorum. Kardeşlerimin hayat standartlarının iyileştirilmesine kendini vakfetmiş bir idareci olarak yüreğim sizlerle çarpıyor. Sizleri çok seviyorum" dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle açılan sergide engelli bireyler hazırladıkları el sanatları sergisiyle kendilerine hayran bıraktı.

3 Aralık 2017 saat 14.30 da Can Akengin Sanat Galerisin de Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından açılışı yapılarak ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergide Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezin ve Özel İlgi Engelli Merkezi Müdürlüğünde ki 30 engelli çocuğun yaptığı el sanatları ile çeşitli spor branşlarında alınan madalyalar sergilendi. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle açılan sergiyi gezerek yapılan el sanatları ve tablolarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları, "Engellilerimiz için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Onların önündeki engelleri kaldırarak refah seviyesini yükseltmek ve daha iyi koşullara kavuşmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Devletimiz güçlendikçe bu konudaki imkanlarımızda artmaya devam edecektir. Kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum. Ailelerine, onların eğitim ve öğrenimleri için emek harcayanları yürekten kutluyorum. Kardeşlerimin hayat standartlarının iyileştirilmesine kendini vakfetmiş bir idareci olarak yüreğim sizlerle çarpıyor. Sizleri çok seviyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.