Elginkan Vakfı'ndan Giresun'a yurt

EĞİTİM 28.11.2016 - 16:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2925+ kez okundu.
 

Elginkan Vakfı'ndan Giresun'a yurt

Vali Hasan Karahan,...
...Giresun'a 500 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu yaptıracak olan Elginkan Vakfı heyeti ile yer tespiti için incelemelerde bulundu. Giresun'a yaptıracakları 500 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu yer tespiti için 26 Kasım Cumartesi günü Giresun’a gelen Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı Gaye Akçen ve vakıf yöneticileriyle KYK İl Müdürlüğünde bir araya gelen Vali Karahan, Elginkan Vakfının ilimize böyle bir yatırımı yaparak devletimize bağışlayacak olmalarından dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Vakıf Başkanı Gaye Akçen’e teşekkür ettiklerini ifade eden Vali Karahan, böyle bir yatırımın ilimizde bulunan üniversite öğrencilerinin yurt ihtiyaçlarını karşılamada önemli katkı sağlayacağını söyledi. Ardından Vali Karahan’la birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumuna tahsisli ilimizde bulunan arsalarda inceleme yapan vakıf ve şirket yetkilileri, yaptıracakları 500 kişilik kız yurdu için yer tespitinde bulundu.Elginkan Vakfı tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağışlanmak üzere ilimize yaptırılacak Yüksek Öğrenim Kız Yurdunda, yemekhane ve yatakhanelerin yanı sıra içinde her türlü sosyal tesisi bulunacak. Vali Karahan ile Vakıf yetkililerinin birlikte gerçekleştirdiği yer tespiti çalışmasında; KYK İl Müdürü Fethi Elmas, Şube Müdürleri Mustafa Aydın ve Adnan Kır da hazır bulundu.  
Vali Hasan Karahan,...
...Giresun'a 500 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu yaptıracak olan Elginkan Vakfı heyeti ile yer tespiti için incelemelerde bulundu. 
Giresun'a yaptıracakları 500 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu yer tespiti için 26 Kasım Cumartesi günü Giresun’a gelen Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı Gaye Akçen ve vakıf yöneticileriyle KYK İl Müdürlüğünde bir araya gelen Vali Karahan, Elginkan Vakfının ilimize böyle bir yatırımı yaparak devletimize bağışlayacak olmalarından dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. 
Vakıf Başkanı Gaye Akçen’e teşekkür ettiklerini ifade eden Vali Karahan, böyle bir yatırımın ilimizde bulunan üniversite öğrencilerinin yurt ihtiyaçlarını karşılamada önemli katkı sağlayacağını söyledi. 
Ardından Vali Karahan’la birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumuna tahsisli ilimizde bulunan arsalarda inceleme yapan vakıf ve şirket yetkilileri, yaptıracakları 500 kişilik kız yurdu için yer tespitinde bulundu.
Elginkan Vakfı tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağışlanmak üzere ilimize yaptırılacak Yüksek Öğrenim Kız Yurdunda, yemekhane ve yatakhanelerin yanı sıra içinde her türlü sosyal tesisi bulunacak. Vali Karahan ile Vakıf yetkililerinin birlikte gerçekleştirdiği yer tespiti çalışmasında; KYK İl Müdürü Fethi Elmas, Şube Müdürleri Mustafa Aydın ve Adnan Kır da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.