EMNİYET ‘EL ELE GÜVENLİ GELECEĞE’ DİYOR

GÜNDEM 24.09.2019 - 18:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3060+ kez okundu.
 

EMNİYET ‘EL ELE GÜVENLİ GELECEĞE’ DİYOR

Üniversitelerin açılması ile birlikte Bulancak Emniyet Müdürlüğü üniversite öğrencilerinin duyarlı olmasını sağlamak amacıyla bir proje başlattı.
2019-2020 eğitim döneminde üniversite kazanan ve okuyan öğrencilerin terör başta olmak üzere bazı konularda bilgilendirmek için Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda yeni kayıta gelenlere açtıkları standa bilgilendirme yapıyor. Giresun İl Emniyet Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yapılan çalışmalar kapsamında Bulancak UBYO’ da okul bahçesinde açılan satanda emniyet personeli tarafından karşılanan öğrenciler veya velileri terör örgütlerinin nasıl öğrencileri kandırdıkları noktasında bilgi veriyor ve neler yapılması konusunda öğrencileri ve velileri bilgilendiriyor.  “El ele güvenli geleceğe” temalı projenin aralıklı olarak devam edeceği ve öğrencilerimizin bilgilendirilmesinde her zaman bu konuların önemli olduğu vurgulandı.  Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “suç işleyen kişiler ve örgütler öğrencilere yaklaşmak için arkadaşlık veya hemşehrilik şeklinde ilişki kurar. Dini inanç ve değerleri kullanarak sosyo-kültürel faaliyetler altında etkinlikler düzenler. Bu şekilde suç odaklarının eleman temin etmek için üniversite öğrencilerini istismar edebileceğini unutmayız” deniliyor.         
Üniversitelerin açılması ile birlikte Bulancak Emniyet Müdürlüğü üniversite öğrencilerinin duyarlı olmasını sağlamak amacıyla bir proje başlattı.

2019-2020 eğitim döneminde üniversite kazanan ve okuyan öğrencilerin terör başta olmak üzere bazı konularda bilgilendirmek için Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda yeni kayıta gelenlere açtıkları standa bilgilendirme yapıyor.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yapılan çalışmalar kapsamında Bulancak UBYO’ da okul bahçesinde açılan satanda emniyet personeli tarafından karşılanan öğrenciler veya velileri terör örgütlerinin nasıl öğrencileri kandırdıkları noktasında bilgi veriyor ve neler yapılması konusunda öğrencileri ve velileri bilgilendiriyor.  “El ele güvenli geleceğe” temalı projenin aralıklı olarak devam edeceği ve öğrencilerimizin bilgilendirilmesinde her zaman bu konuların önemli olduğu vurgulandı.  Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “suç işleyen kişiler ve örgütler öğrencilere yaklaşmak için arkadaşlık veya hemşehrilik şeklinde ilişki kurar. Dini inanç ve değerleri kullanarak sosyo-kültürel faaliyetler altında etkinlikler düzenler. Bu şekilde suç odaklarının eleman temin etmek için üniversite öğrencilerini istismar edebileceğini unutmayız” deniliyor.       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.