EMNİYET MÜDÜRÜ KOVANCI, BULANCAK’A VEDA ETTİ

GÜNDEM 23.07.2020 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 10379+ kez okundu.
 

EMNİYET MÜDÜRÜ KOVANCI, BULANCAK’A VEDA ETTİ

2016 yılından bu yana Bulancak Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan sevilen isim Turgay Kovancı, Kırklareli Vize İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.
4 yılını Bulancak’ta geçiren ve başarılı çalışmalara imza atan Müdür Kovancı’nın Bulancak’tan ilişik kestiği öğrenildi. 6 Ağustos 2020’de Vize’de yeni görevine başlayacak olan Emniyet Müdürü Turgay Kovancı Bulancaklı vatandaşlardan helallik isteyerek, “Çalışmış olduğum ilçemizde iyisiyle kötüsüyle birçok güzel anılarımız oldu. Devlet terbiyesi çerçevesinde görevimizi en iyi şekilde eşit mesafede yürütmeye gayret ettim. Bu süreçte bana gösterilen sevgi ve saygıdan dolayı tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkım varsa hakkımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal edin. Hoş çakal Bulancak” dedi. Müdür Kovancı’nın yerine ise Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğüne Mersin Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya atandı. Yıldız Haber olarak Müdür Kovancı’ya yeni görev yerinde başarılar dileriz.
2016 yılından bu yana Bulancak Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan sevilen isim Turgay Kovancı, Kırklareli Vize İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

4 yılını Bulancak’ta geçiren ve başarılı çalışmalara imza atan Müdür Kovancı’nın Bulancak’tan ilişik kestiği öğrenildi.

6 Ağustos 2020’de Vize’de yeni görevine başlayacak olan Emniyet Müdürü Turgay Kovancı Bulancaklı vatandaşlardan helallik isteyerek, “Çalışmış olduğum ilçemizde iyisiyle kötüsüyle birçok güzel anılarımız oldu. Devlet terbiyesi çerçevesinde görevimizi en iyi şekilde eşit mesafede yürütmeye gayret ettim. Bu süreçte bana gösterilen sevgi ve saygıdan dolayı tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkım varsa hakkımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal edin. Hoş çakal Bulancak” dedi.

Müdür Kovancı’nın yerine ise Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğüne Mersin Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya atandı.

Yıldız Haber olarak Müdür Kovancı’ya yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.