Emür’den bayram mesajı

GÜNDEM 01.06.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2868+ kez okundu.
 

Emür’den bayram mesajı

Keşap belediye Başkanı Mehmet Emür, Ramazan bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi:
“Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır.  Birbirimize kenetlenerek barış, huzur ve istikrar içinde daha kalkınmış ve daha mutlu bir Türkiye hedefine mutlaka ulaşacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle, yurtiçinde ve yurtdışında bulunan bütün hemşehrilerimizin, Türk dünyasının ve İslâm Alemi’nin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bu güzel Bayramın milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa huzur, barış ve saadetler getirmesini Cenab-ı Allah’tan en kalbi duygularımla niyaz ediyorum" dedi.  
Keşap belediye Başkanı Mehmet Emür, Ramazan bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi:

“Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. 

Birbirimize kenetlenerek barış, huzur ve istikrar içinde daha kalkınmış ve daha mutlu bir Türkiye hedefine mutlaka ulaşacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, yurtiçinde ve yurtdışında bulunan bütün hemşehrilerimizin, Türk dünyasının ve İslâm Alemi’nin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bu güzel Bayramın milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa huzur, barış ve saadetler getirmesini Cenab-ı Allah’tan en kalbi duygularımla niyaz ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.