En güzel iftar

GÜNDEM 13.05.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3878+ kez okundu.
 

En güzel iftar

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü iftarını huzurevi sakinleriyle birlikte açtı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları Vali Konağında ağırlayan Vali Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, güzel bir ramazan akşamında değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Huzurevi sakinleri ile birlikte gerçekleştirilen iftar programına; Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları  ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Resuloğlu, huzurevi yöneticileri ve huzurevi sakinleri katıldı.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü iftarını huzurevi sakinleriyle birlikte açtı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları Vali Konağında ağırlayan Vali Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, güzel bir ramazan akşamında değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Huzurevi sakinleri ile birlikte gerçekleştirilen iftar programına; Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Uzman Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları  ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Resuloğlu, huzurevi yöneticileri ve huzurevi sakinleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.