En önemli görev sandık başkanlarında

GÜNDEM 21.06.2018 - 18:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3885+ kez okundu.
 

En önemli görev sandık başkanlarında

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, sandık başkanları ile bir araya geldi.
Giresun'da gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimlerde sandık başkanlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, sandığa sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. 24 Haziran seçimlerinde ilk defa karşılaşılacak konuları sandık başkanlarına anlatan Yılmaz, sandık başkanları, asil, yedek ve müşahit üyelerle bir araya geldiklerini kaydederek, sandık sisteminin değiştiğini ifade etti. Başkan Yılmaz, "AK Parti olarak her zaman teşkilatımız ile koordineli olarak seçimlere hazır şekilde bekliyorduk. 24 Haziran seçimleri ehemmiyeti yüksek bir seçim olacak. Ülkemizi 2023 hedeflerine götürecek olan bu seçimde. en önemli görev sandık başkanlarımıza düşüyor. Seçim süreci boyunca çalışmalarına gereken önemi gösteren teşkilat üyelerimize de teşekkür ediyorum" dedi. Bu süreçte çalışmalarını yürüten Merkez İlçe Başkanlığımıza, mahalle ve sandık başkanlarımıza hassaten teşekkür ediyorum. Çalışmamızın toplantımızın, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, sandık başkanları ile bir araya geldi.

Giresun'da gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimlerde sandık başkanlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, sandığa sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. 24 Haziran seçimlerinde ilk defa karşılaşılacak konuları sandık başkanlarına anlatan Yılmaz, sandık başkanları, asil, yedek ve müşahit üyelerle bir araya geldiklerini kaydederek, sandık sisteminin değiştiğini ifade etti.

Başkan Yılmaz, "AK Parti olarak her zaman teşkilatımız ile koordineli olarak seçimlere hazır şekilde bekliyorduk. 24 Haziran seçimleri ehemmiyeti yüksek bir seçim olacak. Ülkemizi 2023 hedeflerine götürecek olan bu seçimde. en önemli görev sandık başkanlarımıza düşüyor. Seçim süreci boyunca çalışmalarına gereken önemi gösteren teşkilat üyelerimize de teşekkür ediyorum" dedi. Bu süreçte çalışmalarını yürüten Merkez İlçe Başkanlığımıza, mahalle ve sandık başkanlarımıza hassaten teşekkür ediyorum. Çalışmamızın toplantımızın, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.