Engelli gencin akülü araba sevinci

GÜNDEM 07.11.2019 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3326+ kez okundu.
 

Engelli gencin akülü araba sevinci

Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu tarafından ihtiyaç sahibi bedensel engelli bir gence akülü araba hediye edildi.
Başkan Muslu, “Engelli Derneği olarak zaman zaman çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştirirken, sosyal yardım faaliyetlerine de büyük önem veriyoruz” dedi. Bedensel engelli Öznur Çoban’ın kendisine ulaştığını belirten Başkan Muslu, “İhtiyaç sahibi olduğunu belirten kardeşimizin ikamet ettiği mahalle muhtarlığıyla da iletişime geçtik. İhtiyaç sahibi olduğu teyit edilince kendisine akülü arabayı hediye etmeye karar verdik. Akülü arabasını kendisine teslim ettik ve kullanmaya başladı” ifadelerini kullandı. Engelli Öznur Çoban ise Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu’ya akülü araba hediye etmesinden dolayı teşekkür etti.
Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu tarafından ihtiyaç sahibi bedensel engelli bir gence akülü araba hediye edildi.

Başkan Muslu, “Engelli Derneği olarak zaman zaman çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleştirirken, sosyal yardım faaliyetlerine de büyük önem veriyoruz” dedi.

Bedensel engelli Öznur Çoban’ın kendisine ulaştığını belirten Başkan Muslu, “İhtiyaç sahibi olduğunu belirten kardeşimizin ikamet ettiği mahalle muhtarlığıyla da iletişime geçtik. İhtiyaç sahibi olduğu teyit edilince kendisine akülü arabayı hediye etmeye karar verdik. Akülü arabasını kendisine teslim ettik ve kullanmaya başladı” ifadelerini kullandı. Engelli Öznur Çoban ise Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu’ya akülü araba hediye etmesinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.