‘Engelli kardeşlerimizle aynı çizgide yürümek istiyoruz’

GÜNDEM 08.01.2020 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3492+ kez okundu.
 

‘Engelli kardeşlerimizle aynı çizgide yürümek istiyoruz’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu "7-14 Ocak Beyaz Baston ve Görme Engelliler Haftası" nedeniyle görme engelli öğrencileri ziyaret etti.
Şehit İsa Yüksel ilkokulun görme engelliler sınıfını ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, öğrencilerle yakından ilgilenirken, Okul Müdürü Harun Karabörk ve öğrenciler Başkan Şenlikoğlu’na çiçek taktim edip toplu fotoğraf çektirdiler. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu daha sonra engelliler sınıfında öğrencileri tek tek kucaklayarak sohbet edip onlarla yakından ilgilenirken kendilerine beyaz baston ve sesli kütüphane hediye etti. Ardından ise öğrenciler hazırlamış oldukları hoşgeldin konuşmasını ve şiirini okudular. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada: "Görme engelli arkadaşlarımızın neler htiğini bizde hissedip, her zaman onlara destek vermeye gayret edeceğiz.” dedi
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu "7-14 Ocak Beyaz Baston ve Görme Engelliler Haftası" nedeniyle görme engelli öğrencileri ziyaret etti.

Şehit İsa Yüksel ilkokulun görme engelliler sınıfını ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, öğrencilerle yakından ilgilenirken, Okul Müdürü Harun Karabörk ve öğrenciler Başkan Şenlikoğlu’na çiçek taktim edip toplu fotoğraf çektirdiler.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu daha sonra engelliler sınıfında öğrencileri tek tek kucaklayarak sohbet edip onlarla yakından ilgilenirken kendilerine beyaz baston ve sesli kütüphane hediye etti. Ardından ise öğrenciler hazırlamış oldukları hoşgeldin konuşmasını ve şiirini okudular.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada: "Görme engelli arkadaşlarımızın neler htiğini bizde hissedip, her zaman onlara destek vermeye gayret edeceğiz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.