Erdoğan, hayal kırıklığı yarattı

GÜNDEM 29.03.2018 - 18:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3417+ kez okundu.
 

Erdoğan, hayal kırıklığı yarattı

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,
"AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Giresun’da partisinin kongresinde düzenlediği mitingde yaptığı konuşma, kendisini izleyenler ve destekleyenler açısından hayal kırıklığı yaratmıştır" dedi. Bektaşoğlu, "Günlerdir Cumhurbaşkanının Giresun’a ‘müjdeler’ vereceği söylentileri boşa çıkmıştır. Devlet gücü ve imkanlarıyla, olağanüstü harcamalarla taşıma kalabalıkla güya gövde gösterisi yapılmıştır. Sayın Erdoğan, Giresun’daki konuşmasında sadece, kendisi ve partisinin iktidar olduğu 16 yıl boyunca, devletin yapması gereken zorunlu hizmetleri anlatmıştır. Bunun dışında, projeli, bütçe yatırım ödenekli bir hizmetleri zaten yoktur ama kendisinden en azından bundan sonrası için Giresun halkının hizmet beklentilerine dönük sözler sarf etmesini beklerdik.  Yani dağ fare doğurmuştur. Bu ziyaret her haliyle fiyaskoyla sonuçlanmıştır. Oysa Sayın Erdoğan’dan, Giresunlular; Güney Çevre Yolu, Samsun-Sarp Hızlı Tren projesi, Erzincan-Tirebolu üzerinden Trabzon’a bağlanacak demiryolu, İçanadolu’yu deniz üzerinden dünyaya ulaştıracak olan Giresun Limanı’nın işlerlik kazandırılması, Eğribel geçitinin tünellerinin yollarla bağlanması, fındığın akıbeti, bitirilemeyen yollar, ulaşım, turizm, eğitim, sağlık, işsizlik, göç, esnafların durumu, yaylalardaki 2-B, imar, mera sorunları, Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi gibi, diğer pek çok konuda açıklamalar beklemekteydi. Bari yurttaşlarımız gibi kendisinin de yağmur nedeniyle inemediği Ordu-Giresun Havaalanı’nın eksikliklerinin giderileceğinden söz etseydi. Sayın Erdoğan bunlar yerine konuşmasında, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretlerini sürdürmüştür. Bir de Giresunlularla adeta alay edercesine tuvalet fiyatlarının düşürülmesini bir hizmet ve başarı olarak sunmuş, ‘neyinize yetmiyor’ demeye getirmiştir. Akılda da bu kalmıştır. Derdimiz tuvalet ücretlerinin kuruşla ödenmesi değildir. Hizmettir" diye konuştu.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,

"AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Giresun’da partisinin kongresinde düzenlediği mitingde yaptığı konuşma, kendisini izleyenler ve destekleyenler açısından hayal kırıklığı yaratmıştır" dedi.

Bektaşoğlu, "Günlerdir Cumhurbaşkanının Giresun’a ‘müjdeler’ vereceği söylentileri boşa çıkmıştır. Devlet gücü ve imkanlarıyla, olağanüstü harcamalarla taşıma kalabalıkla güya gövde gösterisi yapılmıştır. Sayın Erdoğan, Giresun’daki konuşmasında sadece, kendisi ve partisinin iktidar olduğu 16 yıl boyunca, devletin yapması gereken zorunlu hizmetleri anlatmıştır. Bunun dışında, projeli, bütçe yatırım ödenekli bir hizmetleri zaten yoktur ama kendisinden en azından bundan sonrası için Giresun halkının hizmet beklentilerine dönük sözler sarf etmesini beklerdik.  Yani dağ fare doğurmuştur. Bu ziyaret her haliyle fiyaskoyla sonuçlanmıştır. Oysa Sayın Erdoğan’dan, Giresunlular; Güney Çevre Yolu, Samsun-Sarp Hızlı Tren projesi, Erzincan-Tirebolu üzerinden Trabzon’a bağlanacak demiryolu, İçanadolu’yu deniz üzerinden dünyaya ulaştıracak olan Giresun Limanı’nın işlerlik kazandırılması, Eğribel geçitinin tünellerinin yollarla bağlanması, fındığın akıbeti, bitirilemeyen yollar, ulaşım, turizm, eğitim, sağlık, işsizlik, göç, esnafların durumu, yaylalardaki 2-B, imar, mera sorunları, Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi gibi, diğer pek çok konuda açıklamalar beklemekteydi. Bari yurttaşlarımız gibi kendisinin de yağmur nedeniyle inemediği Ordu-Giresun Havaalanı’nın eksikliklerinin giderileceğinden söz etseydi. Sayın Erdoğan bunlar yerine konuşmasında, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretlerini sürdürmüştür. Bir de Giresunlularla adeta alay edercesine tuvalet fiyatlarının düşürülmesini bir hizmet ve başarı olarak sunmuş, ‘neyinize yetmiyor’ demeye getirmiştir. Akılda da bu kalmıştır. Derdimiz tuvalet ücretlerinin kuruşla ödenmesi değildir. Hizmettir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.