FINDIĞIN BAŞKENTİ; GİRESUN’DUR

GÜNDEM 12.12.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3207+ kez okundu.
 

FINDIĞIN BAŞKENTİ; GİRESUN’DUR

Amerika’da bir sanat galerisinde 120 bin dolara satılan Maurizio Cattelan isimli İtalyan sanatçının ‘Komedyen’ adını verdiği 'Duvara bantlanmış muz' çalışması, Giresun ve Ordu illerinde fındık ile gündeme geldi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, belediyenin resmi twitter hesabı üzerinden yapılan grafik çalışmasında fındığı bantlayarak ‘Şimdi gerçek bir sanat eseri oldu, alıcılarını bekliyoruz’ ifadelerini kullandı. Daha önce de ‘Fındığın Başkenti’ yazılı bir afişi montajlayarak altına da AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın resmini koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi iki ilin karşı karşıya gelmesine neden olmuştu. Şimdi de sosyal paylaşım sitesi twitter’da yine fındık üzerinden gündem yaratamaya çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesine Giresun Belediyesi resmi twitter hesabından yanıt gecikmedi. Giresun Belediyesi’de Ordu tarafından yeniden alevlendirilen fındığın başkenti tartışmalarına ‘En kaliteli eserimizi duvarlara yapıştırmadık. İki gözümüzün çiçeğini başımıza taç yaptık’ diyerek Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çalışmayı ve Giresun Belediyesi önünde bulunan ‘Fındık Baş Tacı’ heykelini paylaşarak son noktayı koydu. Ordu’nun fındığa sahip çıkması güzel fakat bunu iki ili birbirine düşürerek değil, fındığa katma değer yaratarak yapmasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca tüm Dünya’da ‘Fındığın Başkenti’ olarak bilinen Giresun’un da bu olaya anında müdahale olarak tepkisini aynı şekilde göstermesine de teşekkür ediyoruz.
Amerika’da bir sanat galerisinde 120 bin dolara satılan Maurizio Cattelan isimli İtalyan sanatçının ‘Komedyen’ adını verdiği 'Duvara bantlanmış muz' çalışması, Giresun ve Ordu illerinde fındık ile gündeme geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, belediyenin resmi twitter hesabı üzerinden yapılan grafik çalışmasında fındığı bantlayarak ‘Şimdi gerçek bir sanat eseri oldu, alıcılarını bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Daha önce de ‘Fındığın Başkenti’ yazılı bir afişi montajlayarak altına da AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın resmini koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi iki ilin karşı karşıya gelmesine neden olmuştu. Şimdi de sosyal paylaşım sitesi twitter’da yine fındık üzerinden gündem yaratamaya çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesine Giresun Belediyesi resmi twitter hesabından yanıt gecikmedi.

Giresun Belediyesi’de Ordu tarafından yeniden alevlendirilen fındığın başkenti tartışmalarına ‘En kaliteli eserimizi duvarlara yapıştırmadık. İki gözümüzün çiçeğini başımıza taç yaptık’ diyerek Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çalışmayı ve Giresun Belediyesi önünde bulunan ‘Fındık Baş Tacı’ heykelini paylaşarak son noktayı koydu.

Ordu’nun fındığa sahip çıkması güzel fakat bunu iki ili birbirine düşürerek değil, fındığa katma değer yaratarak yapmasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca tüm Dünya’da ‘Fındığın Başkenti’ olarak bilinen Giresun’un da bu olaya anında müdahale olarak tepkisini aynı şekilde göstermesine de teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.