FINDIĞIN BAŞKENTİNE DE BU YAKIŞIRDI

GÜNDEM 31.07.2018 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3271+ kez okundu.
 

FINDIĞIN BAŞKENTİNE DE BU YAKIŞIRDI

Fındık işçilerine otel konforunda konaklama yerleri yapıldı. Tüm yapımı Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince gerçekleştirilen, konaklama tesislerinde her şey düşünülmüş...
Yetkililerden alınan bilgilerde Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği şu ana kadar toplamda 4 er kişilik 20 ev yaptı. Bu evlere 20 masa, 100 sandalye, 100 tabure, 100 battaniye, 100 yatak, 100 yastık, 100 nevresim, 1 çamaşır makinesi, 1 fırın, 1 buzdolabı, gıda ihtiyaçları, 2 bay-bayan mescit, 2 bay-bayan tuvalet, konaklama tesisinin tüm elektrik aksamı, yer döşemeleri, duvardan iç dış cephe boyama, 2 sahra çadırı, çocuk oyun parkı ve 7 kamelyayı tamamladı. Tamamı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bütçesinden yapılan otel konforundaki fındık işçileri konaklama tesisi fındık mevsiminde işçilere hizmet verecek. Konaklama tesisindeki odalar iki bölümden oluşmakta olup süit oda şeklinde hizmet veriyor. Özel İdare bu tesisi yaparken her şeyi düşünmüş. Çocuk oyun parkı işçilerin çocuklarının oyunları için düşünülen güzel bir çalışma... Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmasın diye konaklama tesisine güvenlik kamerası ile donatmış ve tek merkezden idare ediliyor.  Fındık üreticileri ise yapılan hizmete çok teşekkür ederken başta Vali Harun Sarıfakıoğlları ile birlikte Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın’a çok teşekkür ettiler.
Fındık işçilerine otel konforunda konaklama yerleri yapıldı. Tüm yapımı Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince gerçekleştirilen, konaklama tesislerinde her şey düşünülmüş...

Yetkililerden alınan bilgilerde Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği şu ana kadar toplamda 4 er kişilik 20 ev yaptı. Bu evlere 20 masa, 100 sandalye, 100 tabure, 100 battaniye, 100 yatak, 100 yastık, 100 nevresim, 1 çamaşır makinesi, 1 fırın, 1 buzdolabı, gıda ihtiyaçları, 2 bay-bayan mescit, 2 bay-bayan tuvalet, konaklama tesisinin tüm elektrik aksamı, yer döşemeleri, duvardan iç dış cephe boyama, 2 sahra çadırı, çocuk oyun parkı ve 7 kamelyayı tamamladı.

Tamamı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bütçesinden yapılan otel konforundaki fındık işçileri konaklama tesisi fındık mevsiminde işçilere hizmet verecek. Konaklama tesisindeki odalar iki bölümden oluşmakta olup süit oda şeklinde hizmet veriyor.

Özel İdare bu tesisi yaparken her şeyi düşünmüş. Çocuk oyun parkı işçilerin çocuklarının oyunları için düşünülen güzel bir çalışma... Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmasın diye konaklama tesisine güvenlik kamerası ile donatmış ve tek merkezden idare ediliyor.  Fındık üreticileri ise yapılan hizmete çok teşekkür ederken başta Vali Harun Sarıfakıoğlları ile birlikte Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın’a çok teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.