‘FINDIĞIN BAŞKENTİNE YAKIŞIR BİR FİYAT’

GÜNDEM 28.07.2020 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2555+ kez okundu.
 

‘FINDIĞIN BAŞKENTİNE YAKIŞIR BİR FİYAT’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, açıklanan fındık taban fiyatının üreticiyi memnun ettiğini söyledi.
Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun kalite 22.50, levant kalite ise 22.00 TL olarak açıklanan taban fiyat gayet güzel. Çiftçinin yüzü açıklanan rakamla birlikte gülecek ve bu bayrama neşeli girecek. Ayrıca fındık fiyatlarının hasat öncesinde açıklanması son derece isabetli olmuştur. Üretici bahçesine girip hasada başlamadan ürünün fiyatını öğrenmiş oldu. Yeni fındık hasat döneminin fındık üreticilerine hayırlı olmasını diliyorum. Hükümetimiz her alanda üreticimizin yanında yer aldığını göstermiştir. Dünyanın en kaliteli fındığını üreten ve fındığın başkenti olan bir ilin Belediye Başkanı olarak üreticiyi memnun eden ve çifte bayram yapmasını sağlayan fındık fiyatından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm hükümet yetkililerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, açıklanan fındık taban fiyatının üreticiyi memnun ettiğini söyledi.

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun kalite 22.50, levant kalite ise 22.00 TL olarak açıklanan taban fiyat gayet güzel. Çiftçinin yüzü açıklanan rakamla birlikte gülecek ve bu bayrama neşeli girecek. Ayrıca fındık fiyatlarının hasat öncesinde açıklanması son derece isabetli olmuştur. Üretici bahçesine girip hasada başlamadan ürünün fiyatını öğrenmiş oldu. Yeni fındık hasat döneminin fındık üreticilerine hayırlı olmasını diliyorum. Hükümetimiz her alanda üreticimizin yanında yer aldığını göstermiştir.

Dünyanın en kaliteli fındığını üreten ve fındığın başkenti olan bir ilin Belediye Başkanı olarak üreticiyi memnun eden ve çifte bayram yapmasını sağlayan fındık fiyatından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm hükümet yetkililerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.