FINDIĞA GÜVENCE, MUHARREM İNCE

GÜNDEM 11.06.2018 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2841+ kez okundu.
 

FINDIĞA GÜVENCE, MUHARREM İNCE

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti’nin saldırganlığa başladığını ifade ederek, miting alanlarını dolduran milyonlarca insanı görmezden geldiklerini ifade etti.
Başkan Sıbıç, ‘Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ sloganı ile il il, ilçe ilçe saat mefhumu gözetmeyerek sabahın 9’unda gecenin 2’sinde milyonlara hitap eden Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’ye güvence olduğunu kaydederek, “Muharrem İnce’nin arkasında duran halk desteğinin 1974 yılında rahmetli Bülent Ecevit’in arkasında da durduğunu aile büyüklerimden ve partili büyüklerimden duymuştum. Yaşım gereği ben o günleri görmedim. Ama şimdi o günlerin tekrarını Sayın İnce ile beraber tekrar yaşıyoruz. Bizlerde bugünleri gelecekte geleceğimizin partililerine ve ailemizin gelecek nesillerine anlatacağız. Bu dip dalgası bu halk desteği 24 Haziran’da sayın Muharrem İnce’yi Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacaktır. Milletimizin bu şekilde sayın İnce’ye destek çıkma sebebi şudur; ‘Sayın İnce her bir Türk vatandaşının hem komşusu, hem ağabeyi, hem kardeşi, hem öğretmeni, hem evladı olmuştur’ Çünkü işçinin işverenin, çiftçinin, öğrencinin, kadının, gencin, memurun ve emeklinin sorunlarına tek çare Muharrem İnce’dir. Aziz Milletimiz, 16 yıllık AKP iktidarının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan çıkıp hala meydanlarda ‘Halkımıza Kıraathane yapacağız’ diyorsa bu iş ‘TAMAM’dır” diye konuştu. Öte yandan bütün Giresun halkına çağrıda bulunan Sıbıç, “Sizde bu işe ‘Tamam’ demek istiyorsanız, gelin yarın(Çarşamba) saat 16.00’da Atatürk Meydanında Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem  İnce’nin tarihi mitingine şahitlik edin” ifadelerini kullandı. 
CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti’nin saldırganlığa başladığını ifade ederek, miting alanlarını dolduran milyonlarca insanı görmezden geldiklerini ifade etti.

Başkan Sıbıç, ‘Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ sloganı ile il il, ilçe ilçe saat mefhumu gözetmeyerek sabahın 9’unda gecenin 2’sinde milyonlara hitap eden Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’ye güvence olduğunu kaydederek, “Muharrem İnce’nin arkasında duran halk desteğinin 1974 yılında rahmetli Bülent Ecevit’in arkasında da durduğunu aile büyüklerimden ve partili büyüklerimden duymuştum. Yaşım gereği ben o günleri görmedim. Ama şimdi o günlerin tekrarını Sayın İnce ile beraber tekrar yaşıyoruz. Bizlerde bugünleri gelecekte geleceğimizin partililerine ve ailemizin gelecek nesillerine anlatacağız. Bu dip dalgası bu halk desteği 24 Haziran’da sayın Muharrem İnce’yi Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacaktır. Milletimizin bu şekilde sayın İnce’ye destek çıkma sebebi şudur; ‘Sayın İnce her bir Türk vatandaşının hem komşusu, hem ağabeyi, hem kardeşi, hem öğretmeni, hem evladı olmuştur’ Çünkü işçinin işverenin, çiftçinin, öğrencinin, kadının, gencin, memurun ve emeklinin sorunlarına tek çare Muharrem İnce’dir. Aziz Milletimiz, 16 yıllık AKP iktidarının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan çıkıp hala meydanlarda ‘Halkımıza Kıraathane yapacağız’ diyorsa bu iş ‘TAMAM’dır” diye konuştu.

Öte yandan bütün Giresun halkına çağrıda bulunan Sıbıç, “Sizde bu işe ‘Tamam’ demek istiyorsanız, gelin yarın(Çarşamba) saat 16.00’da Atatürk Meydanında Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem  İnce’nin tarihi mitingine şahitlik edin” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.