FINDIK ECZANESİ KURMAK İSTİYOR!

GÜNDEM 07.06.2018 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3153+ kez okundu.
 

FINDIK ECZANESİ KURMAK İSTİYOR!

Bulancak ve Piraziz’de kendi tesislerinde fındık mamulleri üretimi yapan Erol Turan, kendisine imkan verilmesi halinde Çorum’da ki gibi bölgemizde de fındık eczanesi kurmak istediğini söyledi.
Bulancak ve Piraziz’de bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındık ürünleri imalatı ve satışı yapan Turan Fındık Sahibi Erol Turan, kendisine imkan verildiğinde en önemli geçim kaynağımız olan fındığı tüm dünyaya tanıtmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Daha önce bir çok defa Bulancak Belediyesine dilekçe ile başvurara sahil bandında yer istediğini dile getiren Turan, “Ben bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındığın gönüllü elçisiyim. Yurtiçinde gerçekleşen birçok fuara katılarak fındığımızın tanıtımını yapıyor ve satışısın gerçekleştiriyorum. Bulancak Belediyesinden yer istiyorum ama bu derdime derman bulamıyorum. Ben bu işin ticaretini yaparken amacım, bölgemiz insanının geçim kaynağı olan fındığın fiyatlar yüzünden elimizden uçup gitmesine mani olmaktır. Fındık hem sağlık açısından faydalı hem de talep edilen bir ürün. Türkiye’nin farklı kentlerinde ki fuarlara hiçbir destek görmeden kendi imkanlarımla katılıyorum. Bölgeye geriş döndüğümde ilgili kurum ve yetkili kişilere diyorum ki; ‘Fındık eczanesi yapalım, örnek olalım’. Ama maalesef ilgilenen olmuyor. Çorum’da leblebiciler gibi, bizler neden yol üzerinde fındık satmıyoruz. Milyonlarca insanın sabah kahvaltı tabaklarında zeytin var. Neden zeytinin yanında fındık yemeyi önermiyoruz. Neden kendi reklamımızı yapmamıza müsaade edilmiyor. Bu bölge fındık bölgesi, fındığı biz geliştiremez ve tanıtamazsak yarın başkaları fındığın reklamını yaparak elimizden almaya kalkar. Bizler gibi girişimciler örnek gösterilip bölgemizin olmazsa olmaz ürünü fındık en iyi şekilde tanıtılmalıdır” diye konuştu.
Bulancak ve Piraziz’de kendi tesislerinde fındık mamulleri üretimi yapan Erol Turan, kendisine imkan verilmesi halinde Çorum’da ki gibi bölgemizde de fındık eczanesi kurmak istediğini söyledi.

Bulancak ve Piraziz’de bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındık ürünleri imalatı ve satışı yapan Turan Fındık Sahibi Erol Turan, kendisine imkan verildiğinde en önemli geçim kaynağımız olan fındığı tüm dünyaya tanıtmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Daha önce bir çok defa Bulancak Belediyesine dilekçe ile başvurara sahil bandında yer istediğini dile getiren Turan, “Ben bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındığın gönüllü elçisiyim. Yurtiçinde gerçekleşen birçok fuara katılarak fındığımızın tanıtımını yapıyor ve satışısın gerçekleştiriyorum. Bulancak Belediyesinden yer istiyorum ama bu derdime derman bulamıyorum. Ben bu işin ticaretini yaparken amacım, bölgemiz insanının geçim kaynağı olan fındığın fiyatlar yüzünden elimizden uçup gitmesine mani olmaktır. Fındık hem sağlık açısından faydalı hem de talep edilen bir ürün. Türkiye’nin farklı kentlerinde ki fuarlara hiçbir destek görmeden kendi imkanlarımla katılıyorum. Bölgeye geriş döndüğümde ilgili kurum ve yetkili kişilere diyorum ki; ‘Fındık eczanesi yapalım, örnek olalım’. Ama maalesef ilgilenen olmuyor. Çorum’da leblebiciler gibi, bizler neden yol üzerinde fındık satmıyoruz. Milyonlarca insanın sabah kahvaltı tabaklarında zeytin var. Neden zeytinin yanında fındık yemeyi önermiyoruz. Neden kendi reklamımızı yapmamıza müsaade edilmiyor. Bu bölge fındık bölgesi, fındığı biz geliştiremez ve tanıtamazsak yarın başkaları fındığın reklamını yaparak elimizden almaya kalkar. Bizler gibi girişimciler örnek gösterilip bölgemizin olmazsa olmaz ürünü fındık en iyi şekilde tanıtılmalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.