FINDIK HASADI BAŞLADI

GÜNDEM 03.08.2020 - 16:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2564+ kez okundu.
 

FINDIK HASADI BAŞLADI

2020 sezonu fındık hasadı için fındık üretici Kurban Bayramının sona ermesini beklemeden bahçeye girdi.
Fındık fiyatını bir süredir bekleyen ve fiyat açıklandıktan sonra bayramın 3. ve 4. günü çoğu fındık üreticisi fındığını kendi toplamaya başladı.  Amele ücretinin 100 lira olması ile birlikte sıkıntı çekmek istemeyen bazı fındık üreticileri kendileri bahçelerine girerek maliyeti düşürmeye çalıştıklarını söylediler. Bilindiği üzere 2020 sezon fındığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Kalite Fındık 22,50 lira, Levant Kalite Fındık için ise 22 lira fiyat açıklanmıştı.
2020 sezonu fındık hasadı için fındık üretici Kurban Bayramının sona ermesini beklemeden bahçeye girdi.

Fındık fiyatını bir süredir bekleyen ve fiyat açıklandıktan sonra bayramın 3. ve 4. günü çoğu fındık üreticisi fındığını kendi toplamaya başladı.  Amele ücretinin 100 lira olması ile birlikte sıkıntı çekmek istemeyen bazı fındık üreticileri kendileri bahçelerine girerek maliyeti düşürmeye çalıştıklarını söylediler.

Bilindiği üzere 2020 sezon fındığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Kalite Fındık 22,50 lira, Levant Kalite Fındık için ise 22 lira fiyat açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.