Facianın Kıyısından Döndük

GÜNDEM 19.09.2018 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3532+ kez okundu.
 

Facianın Kıyısından Döndük

Bulancak Hükümet konağı ve Bulancak Belediye binasının arka tarafında buluna ana elektrik trafosunda meydana gelen arıza büyük bir heyecan yarattı.
19 Eylül Çarşamba günü Gaziler günü kutlamasının olduğu saatlerde ana trafoda aşırı yüklenme olduğu tahmin edilen bir teknik arıza sonucunda büyük bir tehlikenin kapısından dönüldü. Trafoda dumanların çıkmasını gören vatandaşların Bulancak itfaiye ve emniyet müdürlüğüne haber vermesi ile birlikte olay yerine hızla gelen ekipler ile belediye personelinin aldığı güvenlik önlemleri sonrası ana akım elektrikler kesilerek trafoya müdahale edildi. Aksa’nın teknik ekibinin trafoyu açarak arızanın niçin olduğunu tespit etmesi için gerekli çalışmayı başlattı. Bulancak itfaiyesi ekipleri de trafonun içinde meydana gelebilecek olan herhangi bir yangına veya patlamaya karşıda su sıkarak ekiplere yardımcı oldu. Trafonun içinde yer alan dağıtım panellerin bir kısmının yanmış olduğu trafonun aşırı yüklenme sebebi ile yanmış olduğu ile ilgili olarak ta gerekli tahkikatta başladı. Ana dağıtım trafosun da meydana gelen bu arıza sonrası Bulancak’ta bazı cadde ve sokaklarda da uzun bir süre elektrikler de kesildi.           
Bulancak Hükümet konağı ve Bulancak Belediye binasının arka tarafında buluna ana elektrik trafosunda meydana gelen arıza büyük bir heyecan yarattı.

19 Eylül Çarşamba günü Gaziler günü kutlamasının olduğu saatlerde ana trafoda aşırı yüklenme olduğu tahmin edilen bir teknik arıza sonucunda büyük bir tehlikenin kapısından dönüldü.

Trafoda dumanların çıkmasını gören vatandaşların Bulancak itfaiye ve emniyet müdürlüğüne haber vermesi ile birlikte olay yerine hızla gelen ekipler ile belediye personelinin aldığı güvenlik önlemleri sonrası ana akım elektrikler kesilerek trafoya müdahale edildi. Aksa’nın teknik ekibinin trafoyu açarak arızanın niçin olduğunu tespit etmesi için gerekli çalışmayı başlattı. Bulancak itfaiyesi ekipleri de trafonun içinde meydana gelebilecek olan herhangi bir yangına veya patlamaya karşıda su sıkarak ekiplere yardımcı oldu. Trafonun içinde yer alan dağıtım panellerin bir kısmının yanmış olduğu trafonun aşırı yüklenme sebebi ile yanmış olduğu ile ilgili olarak ta gerekli tahkikatta başladı.

Ana dağıtım trafosun da meydana gelen bu arıza sonrası Bulancak’ta bazı cadde ve sokaklarda da uzun bir süre elektrikler de kesildi.           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.