Faik Karakılıç vefat etti

VEFAT 24.12.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4003+ kez okundu.
 

Faik Karakılıç vefat etti

Uğur Okulları Giresun Kurucu Temsilcisi ve Karadeniz Bölge Koordinatörü, Eğitim Sosyoloğu sevilen insan Faik Karakılıç vefat etti.
Cahide Karakılıç’ın eşi, biri avukat ve diğeri öğretim görevlisi olan iki kızı bulunan Karakılıç’ın cenazesi 25 Aralık 2019 Çarşamba günü Merkez Hacı Miktad Camide öğle naamzına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Gönüllü Köyü Aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhuma Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 
Uğur Okulları Giresun Kurucu Temsilcisi ve Karadeniz Bölge Koordinatörü, Eğitim Sosyoloğu sevilen insan Faik Karakılıç vefat etti.

Cahide Karakılıç’ın eşi, biri avukat ve diğeri öğretim görevlisi olan iki kızı bulunan Karakılıç’ın cenazesi 25 Aralık 2019 Çarşamba günü Merkez Hacı Miktad Camide öğle naamzına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Gönüllü Köyü Aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.