Fatoğlu vefatının 20. yılında kabri başında anıldı

GÜNDEM 11.09.2017 - 14:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2987+ kez okundu.
 

Fatoğlu vefatının 20. yılında kabri başında anıldı

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, okulun arsasını bağışlayan Fatoğlu ailesinin değerli büyüğü Ahmet Fatoğlu vefatının 20. yıldönümünde mezarı başında anıldı.
Okula ismini veren Ahmet Fatoğlu dualarla ve hayırla yâd edilirken, törene okulun idareci-öğretmen-öğrencileri ve Fatoğlu ailesi fertlerinin yanında, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu başta olmak üzere okul müdürleri, öğretmenler ve Fatoğlu ailesinin dostları katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ahmet Fatoğlu’nun eğitime, Bulancak’a ve bölgemize katkılarından bahsederek Allah’tan rahmet diledi ve  eşi hanımefendiye çiçek takdiminde bulundu. Müdür Bulut, bütün Bulancaklıları 11 Ekim’de Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından düzenlenecek anma programına davet etti. Okul Müdürü Turgut Hacınomanoğlu ise, "Katılımlarıyla vefa ve kadirşinaslık örneği gösteren herkese teşekkür eder, bölgemizin değerli sanayici ve denizcisi sayın Ahmet Fatoğlu’na Allah’tan rahmet dileriz. Tüm Bulancaklılar 11 Ekim’de Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki anma programına davetlidir" dedi. 
Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, okulun arsasını bağışlayan Fatoğlu ailesinin değerli büyüğü Ahmet Fatoğlu vefatının 20. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Okula ismini veren Ahmet Fatoğlu dualarla ve hayırla yâd edilirken, törene okulun idareci-öğretmen-öğrencileri ve Fatoğlu ailesi fertlerinin yanında, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu başta olmak üzere okul müdürleri, öğretmenler ve Fatoğlu ailesinin dostları katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ahmet Fatoğlu’nun eğitime, Bulancak’a ve bölgemize katkılarından bahsederek Allah’tan rahmet diledi ve  eşi hanımefendiye çiçek takdiminde bulundu. Müdür Bulut, bütün Bulancaklıları 11 Ekim’de Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından düzenlenecek anma programına davet etti.

Okul Müdürü Turgut Hacınomanoğlu ise, "Katılımlarıyla vefa ve kadirşinaslık örneği gösteren herkese teşekkür eder, bölgemizin değerli sanayici ve denizcisi sayın Ahmet Fatoğlu’na Allah’tan rahmet dileriz. Tüm Bulancaklılar 11 Ekim’de Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki anma programına davetlidir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.