Federasyona 10 numara başkan adayı

GÜNDEM 02.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3032+ kez okundu.
 

Federasyona 10 numara başkan adayı

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ın başkanlığından sonra ortadan kaybolan Giresun Federasyonu Abdullah Akgün ile yeniden canlanacak…
Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (Giresun Federasyonu) olağan genel kurulu 2018 Kasım ayı sonunda yapılacak. 4.’sü yapılacak olan Giresun Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Federasyon Başkanlığını yürüten Mehmet Kuğu’nun yanı sıra eski Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, Üsküdar Giresunlular Dernek Başkanı Coşkun Çalık başkanlık için adaylıklarını açıkladı. Giresun Federasyonu eski teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, Giresun Federasyonu Genel Başkanlığına adaylığını Eyüpsultan Yeşilpınar mahallesinde bulunan Yağlıdere parkı tesislerinde kendisini destekleyen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile yapılan basın toplantısında açıkladı. Halil Kütük, Abdurrahman Ada, Serkan Cihan, Sıtkı Ada, Ahmet Karasakal ve Arif Dede gibi isimlerin Akgün’ün basın toplantısına katılmaları dikkatten kaçmadı. Federasyonun 3. Olağan Genel Kurulu’na tek liste ile seçime gidilmiş, seçim sonrasında Abdurrahman Ada ve Serkan Cihan sosyal medya üzerinden seçim sonucu ve Mehmet Kuğu ile ilgili eleştiri ve görüşlerini paylaşmışlardı.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ın başkanlığından sonra ortadan kaybolan Giresun Federasyonu Abdullah Akgün ile yeniden canlanacak…

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (Giresun Federasyonu) olağan genel kurulu 2018 Kasım ayı sonunda yapılacak.

4.’sü yapılacak olan Giresun Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Federasyon Başkanlığını yürüten Mehmet Kuğu’nun yanı sıra eski Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, Üsküdar Giresunlular Dernek Başkanı Coşkun Çalık başkanlık için adaylıklarını açıkladı.

Giresun Federasyonu eski teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, Giresun Federasyonu Genel Başkanlığına adaylığını Eyüpsultan Yeşilpınar mahallesinde bulunan Yağlıdere parkı tesislerinde kendisini destekleyen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile yapılan basın toplantısında açıkladı.

Halil Kütük, Abdurrahman Ada, Serkan Cihan, Sıtkı Ada, Ahmet Karasakal ve Arif Dede gibi isimlerin Akgün’ün basın toplantısına katılmaları dikkatten kaçmadı.

Federasyonun 3. Olağan Genel Kurulu’na tek liste ile seçime gidilmiş, seçim sonrasında Abdurrahman Ada ve Serkan Cihan sosyal medya üzerinden seçim sonucu ve Mehmet Kuğu ile ilgili eleştiri ve görüşlerini paylaşmışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.