FETÖ'nün başarılı olacağını sanıyorlardı

SİYASET 06.04.2017 - 16:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3536+ kez okundu.
 

FETÖ'nün başarılı olacağını sanıyorlardı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli,..
...15 Temmuz’da bu milletin yazdığı o kahramanlık destanına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'tiyatro' ve 'kontrollü darbe' gibi şeyler söylediğini belirterek "Acaba sayın Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasıyla Almanya istihbarat örgütü başkanının açıklaması arasında bir ilişki olabilir mi?" sorusunu gündeme taşıdı.  Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, memleketi Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katıldı.Açılış töreninde gündeme dair konularda konuşan Canikli, ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Konuşmasının başında Şırnak’ta şehit olan üç askerin Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Canikli, "O hainler piyon zaten o hainlere destek veren kimse devlet, istihbarat örgütü kimse, bu milletin birliğini bütünlüğünü ortadan kaldırmayı hedefleyen o hain terör örgütüne kim destek veriyorsa boşuna uğraşmayın, amacınıza ulaşamazsınız, bu millete diz çöktüremezsiniz. O hainleri hendeklere gömdüğümüz gibi o hainlere de destek verenlere gereken cevabı vereceğin inşallah Allah’ın izniyle” dedi.'Sadece bir terör örgütü değil dünyanın en kanlı üç terör örgütüyle aynı anda ve sadece Türkiye’de değil Türkiye dışında da bu mücadeleyi sürdürüyoruz' diyen Canikli, "Gerçek anlamda o terör örgütü ile mücadeleyi biz veriyoruz, diğerleri hep göstermelik. Bu El Bab Operasyonu yapılmamış olsaydı Suriye topraklarından Türk topraklarına sayısız terör saldırıları devam ediyor olacaktı" diye konuştu.  Kriptoların temizlenmesi için çalıştıklarını söyleyen Canikli, "Özellikle kriptolar var, zaman zaman ortaya çıkıyorlar kripto, hiçbir iz bırakmamış özel olarak yetiştirilmiş. Bakın Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz saldırısı bu ülkenin bütünlüğünü hedefleyen saldırıların en acımasız olanıydı. Bu terör örgütüne destek verenler 15 Temmuz’da mutlaka başaracaklarını bekliyorlardı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün mutlaka bu ülkede kaos çıkaracağını bekliyorlardı, tahmin ediyorlardı bütün hesaplarını kitaplarını buna göre yapmışlardı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Avrupa ülkelerinin başkanları nasıl açıklama yapacaklarını şaşırdılar. Onların da kimyaları bozuldu. Onlar da bu milleti hesap edemediler. FETÖ’nün başarılı olacağını sanıyorlardı. Bu millet destan yazarak kendisine yapılan saldırıları def ettiğinde bunu bütün dünyaya gösterdi. Ülke er meydanına döndü" şeklinde konuştu. 'OYUN İÇİNDE OYUN VAR, BU OYUNU 16 NİSAN'DA BOZACAĞIZ' Canikli, oyun içinde oyun olduğuna dikkati çekerek, “Oyun büyük, bugüne kadar bu millet sizler bu oyunları bozdunuz, bozmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Bir oyunu da 16 Nisan’da bozacağız inşallah. PKK’yı tamamen sıfırlamak için, Fetullahçı Terör Örgütü'nü tamamen silmek için, DEAŞ’ı ortadan kaldırmak için ve bu milletin bağımsızlığını özgürlüğünü ortadan kaldırmak isteyen içeride ve dışarıda ne kadar hain varsa hepsine gereken cevabı vermek için bir kez daha 16 Nisan’da inşallah ‘evet’ diyoruz” dedi. 
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli,..
...15 Temmuz’da bu milletin yazdığı o kahramanlık destanına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'tiyatro' ve 'kontrollü darbe' gibi şeyler söylediğini belirterek "Acaba sayın Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasıyla Almanya istihbarat örgütü başkanının açıklaması arasında bir ilişki olabilir mi?" sorusunu gündeme taşıdı. 
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, memleketi Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katıldı.
Açılış töreninde gündeme dair konularda konuşan Canikli, ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.
Konuşmasının başında Şırnak’ta şehit olan üç askerin Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Canikli, "O hainler piyon zaten o hainlere destek veren kimse devlet, istihbarat örgütü kimse, bu milletin birliğini bütünlüğünü ortadan kaldırmayı hedefleyen o hain terör örgütüne kim destek veriyorsa boşuna uğraşmayın, amacınıza ulaşamazsınız, bu millete diz çöktüremezsiniz. O hainleri hendeklere gömdüğümüz gibi o hainlere de destek verenlere gereken cevabı vereceğin inşallah Allah’ın izniyle” dedi.
'Sadece bir terör örgütü değil dünyanın en kanlı üç terör örgütüyle aynı anda ve sadece Türkiye’de değil Türkiye dışında da bu mücadeleyi sürdürüyoruz' diyen Canikli, "Gerçek anlamda o terör örgütü ile mücadeleyi biz veriyoruz, diğerleri hep göstermelik. Bu El Bab Operasyonu yapılmamış olsaydı Suriye topraklarından Türk topraklarına sayısız terör saldırıları devam ediyor olacaktı" diye konuştu. 
Kriptoların temizlenmesi için çalıştıklarını söyleyen Canikli, "Özellikle kriptolar var, zaman zaman ortaya çıkıyorlar kripto, hiçbir iz bırakmamış özel olarak yetiştirilmiş. Bakın Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz saldırısı bu ülkenin bütünlüğünü hedefleyen saldırıların en acımasız olanıydı. Bu terör örgütüne destek verenler 15 Temmuz’da mutlaka başaracaklarını bekliyorlardı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün mutlaka bu ülkede kaos çıkaracağını bekliyorlardı, tahmin ediyorlardı bütün hesaplarını kitaplarını buna göre yapmışlardı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Avrupa ülkelerinin başkanları nasıl açıklama yapacaklarını şaşırdılar. Onların da kimyaları bozuldu. Onlar da bu milleti hesap edemediler. FETÖ’nün başarılı olacağını sanıyorlardı. Bu millet destan yazarak kendisine yapılan saldırıları def ettiğinde bunu bütün dünyaya gösterdi. Ülke er meydanına döndü" şeklinde konuştu.
'OYUN İÇİNDE OYUN VAR, BU OYUNU 16 NİSAN'DA BOZACAĞIZ'
Canikli, oyun içinde oyun olduğuna dikkati çekerek, “Oyun büyük, bugüne kadar bu millet sizler bu oyunları bozdunuz, bozmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Bir oyunu da 16 Nisan’da bozacağız inşallah. PKK’yı tamamen sıfırlamak için, Fetullahçı Terör Örgütü'nü tamamen silmek için, DEAŞ’ı ortadan kaldırmak için ve bu milletin bağımsızlığını özgürlüğünü ortadan kaldırmak isteyen içeride ve dışarıda ne kadar hain varsa hepsine gereken cevabı vermek için bir kez daha 16 Nisan’da inşallah ‘evet’ diyoruz” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.