FİNAL OKULLARI İÇİN KAZMA VURULDU

EĞİTİM 13.05.2019 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3635+ kez okundu.
 

FİNAL OKULLARI İÇİN KAZMA VURULDU

AK Parti Giresun Milletvekili Aydın, Bulancak’ta temel atma çalışmaları başlayan Final okullarında incelemede bulundu.
Bulancaklı bir grup eğitimci ve girişimcinin önderliğinde yapımına başlanan Final Okullarının temel kazma çalışmaları başladı. Pazarsuyu Emecen mevkiinde yapılan okulun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Çakır, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’a okul hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Çakır’ın daveti üzerine okul alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Aydın, “Bölgemizde eğitimde her zaman öncü bir isim olan eğitimin duayen isimlerinden Halil Çakır hocamızın girişimciliği ile Bulancak’ta yapımına başlanılan Final Okulları Bulancak Kampüsünün inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Yıllarını eğitime adamış, eğitimde özel sektör deyince akla ilk gelen isim olan Halil hocamızın ve ekip arkadaşlarının yapmış olduğu bu eğitim hamlesini tebrik ediyoruz. Bulancak’ta yeni bir özel okulun faaliyete geçecek olması son derece mutluluk vericidir. Bu adımın ülkemizin ekonomik olarak ablukaya alındığı bir ortamda gerçekleştiriliyor olmasının ayrı bir anlamı ve değeri vardır. Bu yatırımın hem yerli bir girişimci ve hem de aynı zamanda eğitim camiasının içerisinden gelen birisi tarafından yapılması, hem ekonomik anlamda hem de eğitim kalitesi anlamında son derece güzel ve yerinde bir adım olmuştur. Şimdiden yatırımcılarımızı kutluyor, yapılan yatırımın ilçemize, ülkemize ve öğrencilerimize yeni ufuklar açmasını yürekten diliyorum” dedi. Çakır ise Milletvekili Aydın’a verdiği bilgide, okulun 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olduğunu, anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Spor Salonu ve Yüzme Havuzu ile birlikte 2020-2021 Eğitim ve Öğretim sezonunda öğrencilerin hizmetine gireceğini söyledi. Pazarsuyu Emecen Mevkiinde yapımı süren okulun öğrenci kapasitesinin yaklaşık 750 öğrenci olduğu öğrenildi.
AK Parti Giresun Milletvekili Aydın, Bulancak’ta temel atma çalışmaları başlayan Final okullarında incelemede bulundu.

Bulancaklı bir grup eğitimci ve girişimcinin önderliğinde yapımına başlanan Final Okullarının temel kazma çalışmaları başladı. Pazarsuyu Emecen mevkiinde yapılan okulun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Çakır, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’a okul hakkında bilgi verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Halil Çakır’ın daveti üzerine okul alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Aydın, “Bölgemizde eğitimde her zaman öncü bir isim olan eğitimin duayen isimlerinden Halil Çakır hocamızın girişimciliği ile Bulancak’ta yapımına başlanılan Final Okulları Bulancak Kampüsünün inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Yıllarını eğitime adamış, eğitimde özel sektör deyince akla ilk gelen isim olan Halil hocamızın ve ekip arkadaşlarının yapmış olduğu bu eğitim hamlesini tebrik ediyoruz. Bulancak’ta yeni bir özel okulun faaliyete geçecek olması son derece mutluluk vericidir. Bu adımın ülkemizin ekonomik olarak ablukaya alındığı bir ortamda gerçekleştiriliyor olmasının ayrı bir anlamı ve değeri vardır. Bu yatırımın hem yerli bir girişimci ve hem de aynı zamanda eğitim camiasının içerisinden gelen birisi tarafından yapılması, hem ekonomik anlamda hem de eğitim kalitesi anlamında son derece güzel ve yerinde bir adım olmuştur. Şimdiden yatırımcılarımızı kutluyor, yapılan yatırımın ilçemize, ülkemize ve öğrencilerimize yeni ufuklar açmasını yürekten diliyorum” dedi.

Çakır ise Milletvekili Aydın’a verdiği bilgide, okulun 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olduğunu, anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Spor Salonu ve Yüzme Havuzu ile birlikte 2020-2021 Eğitim ve Öğretim sezonunda öğrencilerin hizmetine gireceğini söyledi.

Pazarsuyu Emecen Mevkiinde yapımı süren okulun öğrenci kapasitesinin yaklaşık 750 öğrenci olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.