Fındığı baş tacı yaptı

SANAT 13.10.2016 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3412+ kez okundu.
 

Fındığı baş tacı yaptı

Rize Ayder'de bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen,...
...bayan kuaförleri eğitim kampında 'Wörk Show' adı altında gerçekleşen programda Bulancaklı Bayan Kuaförü Sefine Henden Peker, yaptığı fındık sepeti saç modeli ile fındığın baş tacı olduğunu tüm dünyaya gösterdi.Yapılan program ile ilgili gazetemize bilgi veren Henden, "Geçtiğimiz yıl yapılan eğitim kampında dereceye girmiştim. Bu nedenle bu yıl yapılan 'Wörk Show'da yüksek fantazi kategorisinde tamamen orijinal saçlardan yaptığım fındık sepeti konsepti saç modeli büyük ilgi gördü. Bunu yapmakta ki amacım bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındığı baş tacı yaptığımızın herkesin bilmesini istemekti. Yaptığım bu fantastik saç modeli ile bölgemizin geçim kaynağı olan fındığın adını tüm dünyaya duyurmak benim için onur verici bir olaydır" dedi.
Rize Ayder'de bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen,...
...bayan kuaförleri eğitim kampında 'Wörk Show' adı altında gerçekleşen programda Bulancaklı Bayan Kuaförü Sefine Henden Peker, yaptığı fındık sepeti saç modeli ile fındığın baş tacı olduğunu tüm dünyaya gösterdi.
Yapılan program ile ilgili gazetemize bilgi veren Henden, "Geçtiğimiz yıl yapılan eğitim kampında dereceye girmiştim. Bu nedenle bu yıl yapılan 'Wörk Show'da yüksek fantazi kategorisinde tamamen orijinal saçlardan yaptığım fındık sepeti konsepti saç modeli büyük ilgi gördü. Bunu yapmakta ki amacım bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındığı baş tacı yaptığımızın herkesin bilmesini istemekti. Yaptığım bu fantastik saç modeli ile bölgemizin geçim kaynağı olan fındığın adını tüm dünyaya duyurmak benim için onur verici bir olaydır" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.