Fındık için yürüyenler Bulancak'tan geçti

GÜNDEM 21.09.2017 - 11:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2286+ kez okundu.
 

Fındık için yürüyenler Bulancak'tan geçti

Son günlerde Karadeniz bölgesinde gündem olan fındık fiyatları ile ilgili olarak CHP’nin Ordu’dan başlayan ve Giresun’da biten 'Fındıkta adalet için yürüyoruz' adı verilen yürüyüş ekibi 19 Eylül Salı günü Bulancak'tan geçti.
Salı sabahı Piraziz’den yola çıkan yürüyüş ekibi Bulancak ilçesine saat 11.00 civarında girdi. Sarayburnu Camiinin yanından duble otoyolda iskele başı mevkii istikametinde devam eden yürüyüşe Bulancaklı fındık üreticileri de ilgi gösterdi. Çok sıkı güvenlik önlemleri altında sahil boyunca yürüyen yürüyüşçüleri Bulancak iskele başında Bulancaklılar karşıladı. Bulancak şehir içi girişinde birkaç dakikalık bir konuşma için duran yürüyüşçülere CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Fındık üreticilerinin sorununda siyasi görüş olmaz. Hangi görüşten olursa olsun fındık fiyatı başta olmak üzere üreticinin sorunu hepimizin sorunudur. Bu konuda ayrım yapmıyoruz. Bulancaklılarda bize yürüyüşümüz sırasında destek verdiği içinde teşekkür ederiz" dedi. Bulancak tan geçen 'Fındık ta adalet için yürüyüşüne' Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun CHP İl Başkanı Necati Tığlı, CHP Giresun milletvekili Bülent Bektaşoğlu, CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarda katıldı. 
Son günlerde Karadeniz bölgesinde gündem olan fındık fiyatları ile ilgili olarak CHP’nin Ordu’dan başlayan ve Giresun’da biten 'Fındıkta adalet için yürüyoruz' adı verilen yürüyüş ekibi 19 Eylül Salı günü Bulancak'tan geçti.

Salı sabahı Piraziz’den yola çıkan yürüyüş ekibi Bulancak ilçesine saat 11.00 civarında girdi. Sarayburnu Camiinin yanından duble otoyolda iskele başı mevkii istikametinde devam eden yürüyüşe Bulancaklı fındık üreticileri de ilgi gösterdi. Çok sıkı güvenlik önlemleri altında sahil boyunca yürüyen yürüyüşçüleri Bulancak iskele başında Bulancaklılar karşıladı. Bulancak şehir içi girişinde birkaç dakikalık bir konuşma için duran yürüyüşçülere CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Fındık üreticilerinin sorununda siyasi görüş olmaz. Hangi görüşten olursa olsun fındık fiyatı başta olmak üzere üreticinin sorunu hepimizin sorunudur. Bu konuda ayrım yapmıyoruz. Bulancaklılarda bize yürüyüşümüz sırasında destek verdiği içinde teşekkür ederiz" dedi.

Bulancak tan geçen 'Fındık ta adalet için yürüyüşüne' Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun CHP İl Başkanı Necati Tığlı, CHP Giresun milletvekili Bülent Bektaşoğlu, CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarda katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.