Fındık mitingi iptal!

GÜNDEM 14.09.2017 - 15:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2928+ kez okundu.
 

Fındık mitingi iptal!

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Bulancaklı işadamı Dursun Karahasan'ın fındık fiyatları için tertip ettiği ve bugün gerçekleşmesi planlanan fındık mitingi OHAL nedeniyle iptal edildi.
Aynı zamanda fındık üreticisi de olan Karahasan, miting öncesi yaptığı duyuruda; "15 Eylül Cuma günü saat 13.30'da Bulancak Sarayburnu Camiinden başlayacak fındık yürüyüşüne tüm halkımız, STK'larımız, Siyasi Parti yöneticilerimiz davetlidir. Yürüyüş içeriği sessiz yürüyüş olacaktır. Büyük çoğunluğun sesi olacağız. Fakat bizi bu yürüyüşlerden ayıran fark hiç konuşmadan yürümemiz olacaktır. Taşkınlığa ve siyasi slogan olmayacaktır. Kendim AK Partiliyim bu işi partiye mal etmek isteyenlere müsaade edilmeyecektir. Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Başlangıçta ve bitimde basın açıklaması yapılıp, dağılacağız. Büyük yankı uyandıran bu yürüyüş hepimize fındık üreticisine hayırlı olsun" diye açıklama yapmıştı. Fakat daha sonra mitinge izin verilmediğini duyuran Karahasan, "Değerli arkadaşlar yapacağımız fındık mitingi OHAL döneminde olduğumuzdan dolayı 295 sayılı olağanüstü hal kanunun 11-maddesi 2911 sayılı kanuna göre Valilik tarafından yasaklanmıştır" diye açıklamada bulundu. 
7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Bulancaklı işadamı Dursun Karahasan'ın fındık fiyatları için tertip ettiği ve bugün gerçekleşmesi planlanan fındık mitingi OHAL nedeniyle iptal edildi.

Aynı zamanda fındık üreticisi de olan Karahasan, miting öncesi yaptığı duyuruda; "15 Eylül Cuma günü saat 13.30'da Bulancak Sarayburnu Camiinden başlayacak fındık yürüyüşüne tüm halkımız, STK'larımız, Siyasi Parti yöneticilerimiz davetlidir. Yürüyüş içeriği sessiz yürüyüş olacaktır. Büyük çoğunluğun sesi olacağız. Fakat bizi bu yürüyüşlerden ayıran fark hiç konuşmadan yürümemiz olacaktır. Taşkınlığa ve siyasi slogan olmayacaktır. Kendim AK Partiliyim bu işi partiye mal etmek isteyenlere müsaade edilmeyecektir. Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Başlangıçta ve bitimde basın açıklaması yapılıp, dağılacağız. Büyük yankı uyandıran bu yürüyüş hepimize fındık üreticisine hayırlı olsun" diye açıklama yapmıştı.

Fakat daha sonra mitinge izin verilmediğini duyuran Karahasan, "Değerli arkadaşlar yapacağımız fındık mitingi OHAL döneminde olduğumuzdan dolayı 295 sayılı olağanüstü hal kanunun 11-maddesi 2911 sayılı kanuna göre Valilik tarafından yasaklanmıştır" diye açıklamada bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.