Fındıktaki istikrar üreticileri sevindiriyor

GÜNDEM 18.11.2019 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1972+ kez okundu.
 

Fındıktaki istikrar üreticileri sevindiriyor

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, serbest piyasadaki fındık fiyatında yaşanan istikrarlı yükselişin bütün fındık üreticilerini olduğu gibi kendilerini de fazlasıyla memnun ettiğini söyledi.
Milli ürünümüz fındıkta yaşanan olumlu tablonun mimarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizen Başer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Toprak Mahsulleri Ofisi’nin müdahil alım yapması, FİSKOBİRLİK’e teminat karşılığı 10 bin ton fındık desteğinde bulunulması ve yine FİSKOBİRLİK’in TMO adına fındık alımı yapması piyasalara çok olumlu yansımıştır. Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milli ürünümüz fındığa verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Başer, fındık sektöründe sağlanan istikrar ve güvenin ihracat rakamlarına pozitif yönde yansımasının ve ihracat rakamlarının artmasından da ayrıca memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, serbest piyasadaki fındık fiyatında yaşanan istikrarlı yükselişin bütün fındık üreticilerini olduğu gibi kendilerini de fazlasıyla memnun ettiğini söyledi.

Milli ürünümüz fındıkta yaşanan olumlu tablonun mimarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizen Başer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Toprak Mahsulleri Ofisi’nin müdahil alım yapması, FİSKOBİRLİK’e teminat karşılığı 10 bin ton fındık desteğinde bulunulması ve yine FİSKOBİRLİK’in TMO adına fındık alımı yapması piyasalara çok olumlu yansımıştır. Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milli ürünümüz fındığa verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başer, fındık sektöründe sağlanan istikrar ve güvenin ihracat rakamlarına pozitif yönde yansımasının ve ihracat rakamlarının artmasından da ayrıca memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.