Fırsat buldukça doğduğu topraklara geliyor

GÜNDEM 21.08.2017 - 13:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3571+ kez okundu.
 

Fırsat buldukça doğduğu topraklara geliyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, doğduğu yer olan Piraziz Şeyhli köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluşuyor.
Halkla birlikte Cuma namazı kılıp, sohbet eden Turan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Fırsat buldukça köyde vatandaşlarla bir araya gelip, hatırlarını soran Milletvekili Turan, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Turan, Cuma namazını Şeyhli Merkez Camii de kıldı. Doğduğu yer olan Şeyhli’de fırsat buldukça evleri de ziyaret edip durumlarını soran Turan, AK Parti’nin icraatları ve çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Ziyaretleri ile ilgili konuşan Turan, "Fırsat buldukça her zaman ansızın doğduğum yere gelirim. Havasını solur, suyunu içer, insanlarımızın hal ve hatırını sorar dualarını alırım" dedi. Halkın kendisine  olan güvenini, sempatisini gördükçe mutlu olduğunu kaydeden Turan, 'Herkesten Allah razı olsun' diye konuştu. 
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, doğduğu yer olan Piraziz Şeyhli köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluşuyor.

Halkla birlikte Cuma namazı kılıp, sohbet eden Turan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Fırsat buldukça köyde vatandaşlarla bir araya gelip, hatırlarını soran Milletvekili Turan, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Turan, Cuma namazını Şeyhli Merkez Camii de kıldı. Doğduğu yer olan Şeyhli’de fırsat buldukça evleri de ziyaret edip durumlarını soran Turan, AK Parti’nin icraatları ve çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Ziyaretleri ile ilgili konuşan Turan, "Fırsat buldukça her zaman ansızın doğduğum yere gelirim. Havasını solur, suyunu içer, insanlarımızın hal ve hatırını sorar dualarını alırım" dedi.

Halkın kendisine  olan güvenini, sempatisini gördükçe mutlu olduğunu kaydeden Turan, 'Herkesten Allah razı olsun' diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.