FİSKOBİRLİK müdahil alım yapmalı

GÜNDEM 07.10.2019 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2532+ kez okundu.
 

FİSKOBİRLİK müdahil alım yapmalı

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, müdahil alımlarla ilgili FİSKOBİRLİK'in devreye sokulmasını istedi.
Karan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın, Giresun ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede FİSKOBİRLİK'in önemine dikkati çektiğini belirtti. FİSKOBİRLİK'siz bir fındık piyasasının düşünülemeyeceğine vurgu yapan Karan, bu durumun herkes tarafından dile getirildiğini kaydetti. Etkin, güçlü bir birliğin tekeli de ortada kaldıracağını savunan Karan, konunun takipçisi olacaklarını ve fındık üreticisinin çıkarları noktasında mücadeleye devam edeceklerini aktardı.
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, müdahil alımlarla ilgili FİSKOBİRLİK'in devreye sokulmasını istedi.

Karan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın, Giresun ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede FİSKOBİRLİK'in önemine dikkati çektiğini belirtti.

FİSKOBİRLİK'siz bir fındık piyasasının düşünülemeyeceğine vurgu yapan Karan, bu durumun herkes tarafından dile getirildiğini kaydetti.

Etkin, güçlü bir birliğin tekeli de ortada kaldıracağını savunan Karan, konunun takipçisi olacaklarını ve fındık üreticisinin çıkarları noktasında mücadeleye devam edeceklerini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.