FİSKOBİRLİK’TE ŞOK FİYAT!

GÜNDEM 28.09.2020 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2565+ kez okundu.
 

FİSKOBİRLİK’TE ŞOK FİYAT!

FKB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 50 randıman fındığı 28 Eylül itibarı ile 24,50 liradan aldıklarını söyledi.
Sezon öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Kalite fındık 22.50 lira olarak açıklanmıştı. Bu fiyatların açıklanmasının ardından piyasanın üzerinde ortaklarından 25 kuruş üstte fiyat alacağını açıklayan Fiskobirlik, Pazartesi günü itibarı ile 50 randıman fındığı 24,50 liradan aldı. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Fiskobirlik olarak ortaklarına verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Bayraktar, “22.50 lira olarak açıklanan fındık fiyatlarının ardından bugün itibarı ile ortaklarımızdan 56 randımana kadar fındık aldık. 56 randıman fındığı ortaklarımızdan 27,44 liradan satın aldık. Hem TMO’dan hem de serbest piyasadan yüksek bir fiyat ile ortaklarımızın yüzünüzü güldürüyoruz. Alımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Alımlarımız hedeflemiş olduğumuz miktarlarla doğru orantılı olarak gerçekleşmektedir. Aldığımız fındıkları ivedi bir şekilde işleyerek mamul madde haline getiriyoruz. Yaptığımız mamulleri hem yurtiçine hem de yurtdışına gönderiyoruz. Şuana kadar 25 ülkeye ihracat yaptık” dedi. Tüm depoların ve kooperatiflerin üreticilerin emrinde olduğunu vurgulayan Başkan Bayraktar, “Tüm üreticilerimiz ortak olmaya ve Fiskobirliğe fındık vermeye davet ediyoruz. Hep birlikte Fiskobirliği eski günleri kavuşturmak için mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.
FKB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 50 randıman fındığı 28 Eylül itibarı ile 24,50 liradan aldıklarını söyledi.

Sezon öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Kalite fındık 22.50 lira olarak açıklanmıştı. Bu fiyatların açıklanmasının ardından piyasanın üzerinde ortaklarından 25 kuruş üstte fiyat alacağını açıklayan Fiskobirlik, Pazartesi günü itibarı ile 50 randıman fındığı 24,50 liradan aldı.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Fiskobirlik olarak ortaklarına verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Bayraktar, “22.50 lira olarak açıklanan fındık fiyatlarının ardından bugün itibarı ile ortaklarımızdan 56 randımana kadar fındık aldık. 56 randıman fındığı ortaklarımızdan 27,44 liradan satın aldık. Hem TMO’dan hem de serbest piyasadan yüksek bir fiyat ile ortaklarımızın yüzünüzü güldürüyoruz. Alımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Alımlarımız hedeflemiş olduğumuz miktarlarla doğru orantılı olarak gerçekleşmektedir. Aldığımız fındıkları ivedi bir şekilde işleyerek mamul madde haline getiriyoruz. Yaptığımız mamulleri hem yurtiçine hem de yurtdışına gönderiyoruz. Şuana kadar 25 ülkeye ihracat yaptık” dedi.

Tüm depoların ve kooperatiflerin üreticilerin emrinde olduğunu vurgulayan Başkan Bayraktar, “Tüm üreticilerimiz ortak olmaya ve Fiskobirliğe fındık vermeye davet ediyoruz. Hep birlikte Fiskobirliği eski günleri kavuşturmak için mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.