FİSKOBİRLİK’TEN GİRESUNSPOR’A BÜYÜK DESTEK

SPOR 13.08.2020 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3082+ kez okundu.
 

FİSKOBİRLİK’TEN GİRESUNSPOR’A BÜYÜK DESTEK

Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet ile Fiskobirlik arasında FKB’nin sattığı ürünlerin satışından pay aktarılmasına ilişkin protokol imzalandı.
Giresunspor’a kalıcı gelir kaynakları aktarılması adına çalışmalarını yürüten Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ile bir araya geldi. ‘GİRESUNSPOR’A KATKI SAĞLAMAK İÇİN BİRARADAYIZ’ Giresunspor’a katkı sağlamak için bir araya geldiklerini ifade eden Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar Giresunspor Başkanına gerçekleşen bu iş birliğinden çok memnun olduklarını söyleyerek, “Giresunspor’un kurumsal bir yapıya sahip olası bizim için çok önemlidir. Bizim bütün spor branşlarına yaklaşımımız ve yakınlığımız bellidir ancak Fiskobirliğin Giresun ile ilgili manevi bir bağı vardır bu misyonla hareket etme anlamında doğru adreste, doğru insanla işbirliği yapmak gibi bir kararımız oldu. İnşallah hem Giresunspor için hem de Fiskobirlik için hayırlı olur” dedi. ‘FİSKOBİRLİK OLMAZSA OLMAZIMIZ’ ‘Gönül verenlerin olmazsa olmazı Fiskobirlik’ diyen Başkan Karaahmet, şunları kaydetti; “Bugün buradaki asıl mesele karşılıklı anlaşmaya varmak değil bir bütünleşmedir. Bu yılı çotanak yılı olarak ilan ettik. Bir tarafımız Giresunspor’a gönül verenler, bir tarafımız yönetim kurulumuz ve bir tarafımız da takımımız. Bu gönül verenlerin olmazsa olmazı Fiskobirlik. Mesele sadece para değil, mesele birlik ve beraberlik içinde bütünleşebilmek bunun dışında zaten ekonomik sorunlar ile ilgili herkes elinden geleni yapıyor. Giresunspor’un en çok ihtiyacı olan şey birlik ve bütünlüğü sağlayabilmek bunu burada sağlayabilirsek Giresunspor için daha başka mesaj vermiş oluruz. Bu amaçla başta Fiskobirlik yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi Bayraktara ve yönetim Kurulu üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. İmza törenine Giresunspor ve Fiskobirlik yöneticileri katıldı.
Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet ile Fiskobirlik arasında FKB’nin sattığı ürünlerin satışından pay aktarılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Giresunspor’a kalıcı gelir kaynakları aktarılması adına çalışmalarını yürüten Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ile bir araya geldi.

‘GİRESUNSPOR’A KATKI SAĞLAMAK İÇİN BİRARADAYIZ’

Giresunspor’a katkı sağlamak için bir araya geldiklerini ifade eden Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar Giresunspor Başkanına gerçekleşen bu iş birliğinden çok memnun olduklarını söyleyerek, “Giresunspor’un kurumsal bir yapıya sahip olası bizim için çok önemlidir. Bizim bütün spor branşlarına yaklaşımımız ve yakınlığımız bellidir ancak Fiskobirliğin Giresun ile ilgili manevi bir bağı vardır bu misyonla hareket etme anlamında doğru adreste, doğru insanla işbirliği yapmak gibi bir kararımız oldu. İnşallah hem Giresunspor için hem de Fiskobirlik için hayırlı olur” dedi.

‘FİSKOBİRLİK OLMAZSA OLMAZIMIZ’

‘Gönül verenlerin olmazsa olmazı Fiskobirlik’ diyen Başkan Karaahmet, şunları kaydetti; “Bugün buradaki asıl mesele karşılıklı anlaşmaya varmak değil bir bütünleşmedir. Bu yılı çotanak yılı olarak ilan ettik. Bir tarafımız Giresunspor’a gönül verenler, bir tarafımız yönetim kurulumuz ve bir tarafımız da takımımız. Bu gönül verenlerin olmazsa olmazı Fiskobirlik. Mesele sadece para değil, mesele birlik ve beraberlik içinde bütünleşebilmek bunun dışında zaten ekonomik sorunlar ile ilgili herkes elinden geleni yapıyor. Giresunspor’un en çok ihtiyacı olan şey birlik ve bütünlüğü sağlayabilmek bunu burada sağlayabilirsek Giresunspor için daha başka mesaj vermiş oluruz. Bu amaçla başta Fiskobirlik yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi Bayraktara ve yönetim Kurulu üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İmza törenine Giresunspor ve Fiskobirlik yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.