‘FİSKOBİRLİK ÜRÜNLERİNİ SEVEREK TÜKETİYORUM’

GÜNDEM 23.07.2020 - 16:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3891+ kez okundu.
 

‘FİSKOBİRLİK ÜRÜNLERİNİ SEVEREK TÜKETİYORUM’

Giresun Valisi Enver Ünlü, Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesislerine ziyarette bulundu. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Ünlü Fiskobirlik’in çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında Fiskobirlik’in faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgiler alan Vali Ünlü kendisinin de Fiskobirlik ürünlerini severek tükettiğini belirtti. Fiskobirlik’in marka gücüne dikkat çeken Ünlü, Fiskobirlik’i ürün gamını ve pazar ağını geliştirerek piyasada daha güçlü bir konuma gelmesi için her türlü desteğe açık olduklarının altını çizdi. Fiskobirlik gibi üretici birliklerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini dile getiren Giresun Valisi Ünlü, kendisinin de birlik ve kooperatif ürünlerini tüketmeye özen gösterdiğini söyledi. İnternet üzerinden sürdürülen ticaret faaliyetlerinin önemine değinen Vali Ünlü, Fiskobirlik’in bu yöndeki çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Ünlü’nün ardından söz alan Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, “Fındık denince akla ilk gelen il Giresun kurum ise Fiskobirlik’tir” dedi. Fiskobirlik olarak Giresun’daki yatırımların kesintisiz devam ettiğini belirten Başkan Bayraktar, Giresun 2. Organize sanayi bölgesinde mevcut Entegre tesislerine ek olarak yapılacak yeni yatırımlar hakkında Vali Ünlü’ye bilgiler verdi. Fiskobirlik Başkanı Bayraktar, birlik ürünlerinin gıda güvenliği açısından en güvenilir ürünler olduğunu belirterek, Fiskobirlik markalı ürünlerde kalite ve lezzetten kesinlikle ödün vermediklerinin altını çizdi. Ardından Giresun Entegre tesislerini gezen Vali Ünlü, tesis içerisindeki üretim faaliyetlerini yakından inceledi. Fındık İşleme, Kakaolu Fındık Kreması ve Fındık Ezmesi üretim noktalarını ziyaret eden Ünlü ardından Entegre Tesisleri içerisinde yer alan Çikolata Fabrikasında incelemelerini sürdürdü. Burada %100 doğal ve tüm AR-GE’si Fiskobirlik tarafından gerçekleştirilen çikolatalardan tadan Vali Enver Ünlü, Giresun’a böyle bir tesisin kazandırılması adına emeği geçen herkese teşekkür etti.
Giresun Valisi Enver Ünlü, Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesislerine ziyarette bulundu. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Ünlü Fiskobirlik’in çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Fiskobirlik’in faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgiler alan Vali Ünlü kendisinin de Fiskobirlik ürünlerini severek tükettiğini belirtti.

Fiskobirlik’in marka gücüne dikkat çeken Ünlü, Fiskobirlik’i ürün gamını ve pazar ağını geliştirerek piyasada daha güçlü bir konuma gelmesi için her türlü desteğe açık olduklarının altını çizdi.

Fiskobirlik gibi üretici birliklerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini dile getiren Giresun Valisi Ünlü, kendisinin de birlik ve kooperatif ürünlerini tüketmeye özen gösterdiğini söyledi. İnternet üzerinden sürdürülen ticaret faaliyetlerinin önemine değinen Vali Ünlü, Fiskobirlik’in bu yöndeki çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Ünlü’nün ardından söz alan Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, “Fındık denince akla ilk gelen il Giresun kurum ise Fiskobirlik’tir” dedi.

Fiskobirlik olarak Giresun’daki yatırımların kesintisiz devam ettiğini belirten Başkan Bayraktar, Giresun 2. Organize sanayi bölgesinde mevcut Entegre tesislerine ek olarak yapılacak yeni yatırımlar hakkında Vali Ünlü’ye bilgiler verdi. Fiskobirlik Başkanı Bayraktar, birlik ürünlerinin gıda güvenliği açısından en güvenilir ürünler olduğunu belirterek, Fiskobirlik markalı ürünlerde kalite ve lezzetten kesinlikle ödün vermediklerinin altını çizdi.

Ardından Giresun Entegre tesislerini gezen Vali Ünlü, tesis içerisindeki üretim faaliyetlerini yakından inceledi. Fındık İşleme, Kakaolu Fındık Kreması ve Fındık Ezmesi üretim noktalarını ziyaret eden Ünlü ardından Entegre Tesisleri içerisinde yer alan Çikolata Fabrikasında incelemelerini sürdürdü. Burada %100 doğal ve tüm AR-GE’si Fiskobirlik tarafından gerçekleştirilen çikolatalardan tadan Vali Enver Ünlü, Giresun’a böyle bir tesisin kazandırılması adına emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.