FİYATLAR 8 TL'YE ÇAKILDI!

GÜNDEM 08.08.2017 - 06:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2630+ kez okundu.
 

FİYATLAR 8 TL'YE ÇAKILDI!

Pazar günü bahçeye girerek fındık hasadına başlayan üreticinin gözleri fındık fiyatlarında kaldı.
Tüccar 50 randıman yeni sezon fındığa pazarda 8 TL. fiyat veriyor. Üreticiler bu fiyatlardan hiç memnun kalmazken, bir an önce fiyatların artmasını bekliyorlar. Özellikle de bahçeye giren bir çok üretici fındığın denilenin aksine dalda yandığını söylemesi, bu fiyatların gerçekten de yetersiz olduğunu sözler önüne seriyor. Gazetemize gelen fotoğraflarda yeni sezon fındığın dalda yandığı apaçık bir şekilde görülüyor. Hal böyle iken dalda yanan fındığın 8 TL. civarında olması yine üreticinin zarar edeceği söylentilerini ortaya çıkarmaya başladı. Bahçeye hasada giren birçok üretici, gazetemize yaptığı açıklamada, "Her yıl aynı sıkıntılarla boğuşmaktan baş edemiyoruz. Fiyatlar her sene boynumuzu büküyor. Marketlerde 40 TL.'lere kadar alıcı bulan fındık, bahçeden çıkınca neden 8 TL. ediyor. Biz bu işe bir anlam veremiyoruz. Her yıl fiyat endişesi ile bahçeye girmekten usandık. Hükümet fındık fiyatlarına köklü bir çözüm getirmeli" dediler.
Pazar günü bahçeye girerek fındık hasadına başlayan üreticinin gözleri fındık fiyatlarında kaldı.

Tüccar 50 randıman yeni sezon fındığa pazarda 8 TL. fiyat veriyor. Üreticiler bu fiyatlardan hiç memnun kalmazken, bir an önce fiyatların artmasını bekliyorlar. Özellikle de bahçeye giren bir çok üretici fındığın denilenin aksine dalda yandığını söylemesi, bu fiyatların gerçekten de yetersiz olduğunu sözler önüne seriyor.

Gazetemize gelen fotoğraflarda yeni sezon fındığın dalda yandığı apaçık bir şekilde görülüyor. Hal böyle iken dalda yanan fındığın 8 TL. civarında olması yine üreticinin zarar edeceği söylentilerini ortaya çıkarmaya başladı.

Bahçeye hasada giren birçok üretici, gazetemize yaptığı açıklamada, "Her yıl aynı sıkıntılarla boğuşmaktan baş edemiyoruz. Fiyatlar her sene boynumuzu büküyor. Marketlerde 40 TL.'lere kadar alıcı bulan fındık, bahçeden çıkınca neden 8 TL. ediyor. Biz bu işe bir anlam veremiyoruz. Her yıl fiyat endişesi ile bahçeye girmekten usandık. Hükümet fındık fiyatlarına köklü bir çözüm getirmeli" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.