FORA, BİZİM ÇOCUKLARI İSTEMEYE DEVAM EDİYOR

SPOR 03.09.2020 - 16:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2620+ kez okundu.
 

FORA, BİZİM ÇOCUKLARI İSTEMEYE DEVAM EDİYOR

1926 Bulancakspor taraftar grubu olan Fora Taraftarlar Grubu, Bulancak’ta oynamış ve yetişmiş Bulancaklı çocukların takımda olması için sosyal medyada başlattığı kampanyaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan çağrı yapan Fora Taraftar Grubu, Ömercan Aslan, Osman Bayraktar, Samet Madalı ve Tolga Akdeniz’in yuvaya dönmesini istemişti. Kampanyaya bu hafta 10 numara oyuncusu Tugay Tiryaki, Orta Saha oyuncusu Rıdvan Zehir, Sol Açık Mert Yıldız ve Sağ Bek Açık Erol Koç’u da katan Fora Taraftar Grubu, kamuoyunun desteğini bekliyor. Geçtiğimiz sezonlarda Bulancakspor forması giyen ve daha sonra başka takımlara transfer olan Bulancaklı futbolcuların yeniden 1926 Bulancakspor forması giymesini isteyen Fora Taraftar Grubu, sporseverlerin bu kampanyaya destek vermesini ve kırmızı şimşeklerin sahalarda yeniden rüzgar estirmesini bekliyorlar.
1926 Bulancakspor taraftar grubu olan Fora Taraftarlar Grubu, Bulancak’ta oynamış ve yetişmiş Bulancaklı çocukların takımda olması için sosyal medyada başlattığı kampanyaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan çağrı yapan Fora Taraftar Grubu, Ömercan Aslan, Osman Bayraktar, Samet Madalı ve Tolga Akdeniz’in yuvaya dönmesini istemişti.

Kampanyaya bu hafta 10 numara oyuncusu Tugay Tiryaki, Orta Saha oyuncusu Rıdvan Zehir, Sol Açık Mert Yıldız ve Sağ Bek Açık Erol Koç’u da katan Fora Taraftar Grubu, kamuoyunun desteğini bekliyor. Geçtiğimiz sezonlarda Bulancakspor forması giyen ve daha sonra başka takımlara transfer olan Bulancaklı futbolcuların yeniden 1926 Bulancakspor forması giymesini isteyen Fora Taraftar Grubu, sporseverlerin bu kampanyaya destek vermesini ve kırmızı şimşeklerin sahalarda yeniden rüzgar estirmesini bekliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.