FOSEPTİK ÇUKURU KORKUTTU

GÜNDEM 29.06.2020 - 15:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3216+ kez okundu.
 

FOSEPTİK ÇUKURU KORKUTTU

Bulancak’a bağlı İcilli Köyü Gıran Mevkiinde kaybolan İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları sürüyor.
27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ailesinin durumu jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine başlatılan arama çalışmalarında İkranur’un kaybolduğu bölgeye 50 metre uzaklıktaki bir alanda bulunan foseptik çukurunda iz köpeğinin koku alması sonrası yapılan çalışmalardan da sonuç alınmadı. 74 hektarlık alanın taranması devam ederken ekipler minik İkranur’un düşmüş olabileceği düşünülen fosseptik çukurunda iz köpeklerinin tepki vermesi üzerine yapılan aramadan da sonuç çıkmadı. 150'yi aşkın personelin ve gönüllülerin görev aldığı aramalardan halen daha sonuç alınamaması olayı başka ihtimallere doğru sürüklemeye başladı.
Bulancak’a bağlı İcilli Köyü Gıran Mevkiinde kaybolan İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları sürüyor.

27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ailesinin durumu jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine başlatılan arama çalışmalarında İkranur’un kaybolduğu bölgeye 50 metre uzaklıktaki bir alanda bulunan foseptik çukurunda iz köpeğinin koku alması sonrası yapılan çalışmalardan da sonuç alınmadı.

74 hektarlık alanın taranması devam ederken ekipler minik İkranur’un düşmüş olabileceği düşünülen fosseptik çukurunda iz köpeklerinin tepki vermesi üzerine yapılan aramadan da sonuç çıkmadı. 150'yi aşkın personelin ve gönüllülerin görev aldığı aramalardan halen daha sonuç alınamaması olayı başka ihtimallere doğru sürüklemeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.