Fuar turizm masaya yatırıldı

GÜNDEM 06.07.2018 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3462+ kez okundu.
 

Fuar turizm masaya yatırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Fuarcılık Meclisi Başkanı Cihat Alagöz Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette Fuar turizminin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanan "Mavi ile Yeşili Giresun’dan Keşfetmeye Başla" projesinin önemine de dikkat çeken Alagöz; “Doğu Karadeniz bölgesinde son yıllarda yapılan turizm çalışmalarıyla Giresun'un dikkat çekmeye başladığını görüyoruz. Bu Projeye ayrılan ve 3,5 Milyon Euro ya ulaşan bir kaynağın yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlarında kullanılacak olması Giresun Turizmine yapılan en büyük yatırımlardan biridir. Bu bağlamda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Çakırmelikoğlu’nu bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve TOBB Fuarcılık Meclisi olarak her zaman desteğimizin süreceğini ifade etmek istiyorum” dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Fuarcılık Meclisi Başkanı Cihat Alagöz Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Fuar turizminin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanan "Mavi ile Yeşili Giresun’dan Keşfetmeye Başla" projesinin önemine de dikkat çeken Alagöz; “Doğu Karadeniz bölgesinde son yıllarda yapılan turizm çalışmalarıyla Giresun'un dikkat çekmeye başladığını görüyoruz. Bu Projeye ayrılan ve 3,5 Milyon Euro ya ulaşan bir kaynağın yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlarında kullanılacak olması Giresun Turizmine yapılan en büyük yatırımlardan biridir. Bu bağlamda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Çakırmelikoğlu’nu bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve TOBB Fuarcılık Meclisi olarak her zaman desteğimizin süreceğini ifade etmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.