Futbol turnuvası 3 maçla başladı

SPOR 27.06.2018 - 18:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3027+ kez okundu.
 

Futbol turnuvası 3 maçla başladı

Yaz futbol turnuvası 26 Haziran Salı akşamı oynanan 3 maç ile başladı. Bulancak Futbol Park halı saha tesislerinde 12 takımım katılımı ile yapılacak yaz futbol turnuvasının açılışı da aynı gün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Hasan Bulut’un katılımı ile yapıldı.
Turnuvanın ilk maçı öncesi de yapılan açılış konuşmasında müdür Bulut, “Spor il müdürlüğü olarak her zaman spor kulüplerimizin ve sporcularımızın yanındayız. Bu yaz futbol turnuvası da inşallah güzel geçecektir. Turnuvaya katılan takımlara da başarılar dilerim” dedi. Açılışta İlçe Spor müdürü Muzaffer Ergün, İlçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut, turnuvaya katılan takım sorunluları, tertip komitesi başkanı Raşit Can Özdemir’de hazır bulundular. Turnuvanın ilk maçında ise Fatsu Esnafspor ile Ozi Car Rental takımları karşı karşıya geldi. Maç Fatsu Esnafspor’un 7-3 galibiyeti ile sona erdi. Bu maçta hakem olarak ta Ayvaz Ali Üstün görev yaptı. Günün diğer maçlarında ise şu sonuçlar alındı: Selim Yaşar Kuyumculuk: 8- Esenköy Gençlik.0, Ali Durağı Gençlik:6- Net Mimarlık ve Müh.:2. Bu maçlarda salim tamcı hakem olarak görev yaptı. Yıldız Haber Gazetesi, yaz futbol turnuvasını yakından takip ederek yayınlayacaktır.
Yaz futbol turnuvası 26 Haziran Salı akşamı oynanan 3 maç ile başladı. Bulancak Futbol Park halı saha tesislerinde 12 takımım katılımı ile yapılacak yaz futbol turnuvasının açılışı da aynı gün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Hasan Bulut’un katılımı ile yapıldı.

Turnuvanın ilk maçı öncesi de yapılan açılış konuşmasında müdür Bulut, “Spor il müdürlüğü olarak her zaman spor kulüplerimizin ve sporcularımızın yanındayız. Bu yaz futbol turnuvası da inşallah güzel geçecektir. Turnuvaya katılan takımlara da başarılar dilerim” dedi. Açılışta İlçe Spor müdürü Muzaffer Ergün, İlçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut, turnuvaya katılan takım sorunluları, tertip komitesi başkanı Raşit Can Özdemir’de hazır bulundular.

Turnuvanın ilk maçında ise Fatsu Esnafspor ile Ozi Car Rental takımları karşı karşıya geldi. Maç Fatsu Esnafspor’un 7-3 galibiyeti ile sona erdi. Bu maçta hakem olarak ta Ayvaz Ali Üstün görev yaptı. Günün diğer maçlarında ise şu sonuçlar alındı: Selim Yaşar Kuyumculuk: 8- Esenköy Gençlik.0, Ali Durağı Gençlik:6- Net Mimarlık ve Müh.:2. Bu maçlarda salim tamcı hakem olarak görev yaptı.

Yıldız Haber Gazetesi, yaz futbol turnuvasını yakından takip ederek yayınlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.