Futbol turnuvasında grup maçları tamamlandı

SPOR 02.07.2018 - 17:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3936+ kez okundu.
 

Futbol turnuvasında grup maçları tamamlandı

Bulancak Futbol Park halı saha tesislerinde devam eden yaz futbol turnuvasında grup maçları 3. maçların oynaması ile tamamlandı.
Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlar sonrası 2. tura çıkan takımlarda hemen hemen belli oldu. A ve B grubunda oynanan maçlar sonunda gruptan çıkan takımlar ise şunlar. A grubunda 1. Selim Yaşar Kuyumculuk, 2. Ali Durağı Gençlik, B grubunda 1. Vodafone Açelya, 2. Fatsu Esnafspor oldu. C grubunda ise dün akşam oynanan maçlardan sonra gruptan çıkan takımlar belli olacak. En iyi grup üçüncüsü takımda bu maçlardan sonra 2. tura çıkacak. Hafta sonu oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı: Fatsu Esnafspor 12:Eray(2), Aykut(3), Adem(3), Cevat(3), Yasin(3), Erdem(2), Mustafa(3). Dostlar Birliği 3: Ali(2), Gökhan(2), Taner(2), Ertuğrul(2), Kemal(2), Emre(2), Gökhan Topkara(2). Maçın hakemi Ruhi Yaşar. Ozi Car Rental 8: Hasan(3), Aziz(3), Rıfat(3), İbrahim(3), Muratcan(2), Tolgahan(2), Çağrı(3), Vodafone Açelya 7: Aykut(2), Soner(3), Şahin(2), Ferruh(2), Timur(3), Ali(3), Rıdvan(2). Maçın hakemi Salim Tamcı.    
Bulancak Futbol Park halı saha tesislerinde devam eden yaz futbol turnuvasında grup maçları 3. maçların oynaması ile tamamlandı.

Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlar sonrası 2. tura çıkan takımlarda hemen hemen belli oldu. A ve B grubunda oynanan maçlar sonunda gruptan çıkan takımlar ise şunlar. A grubunda 1. Selim Yaşar Kuyumculuk, 2. Ali Durağı Gençlik, B grubunda 1. Vodafone Açelya, 2. Fatsu Esnafspor oldu. C grubunda ise dün akşam oynanan maçlardan sonra gruptan çıkan takımlar belli olacak. En iyi grup üçüncüsü takımda bu maçlardan sonra 2. tura çıkacak.

Hafta sonu oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı: Fatsu Esnafspor 12:Eray(2), Aykut(3), Adem(3), Cevat(3), Yasin(3), Erdem(2), Mustafa(3). Dostlar Birliği 3: Ali(2), Gökhan(2), Taner(2), Ertuğrul(2), Kemal(2), Emre(2), Gökhan Topkara(2). Maçın hakemi Ruhi Yaşar.

Ozi Car Rental 8: Hasan(3), Aziz(3), Rıfat(3), İbrahim(3), Muratcan(2), Tolgahan(2), Çağrı(3), Vodafone Açelya 7: Aykut(2), Soner(3), Şahin(2), Ferruh(2), Timur(3), Ali(3), Rıdvan(2). Maçın hakemi Salim Tamcı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.