Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız

SPOR 01.03.2018 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2469+ kez okundu.
 

Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız

Bölgesel Amatör Ligi takımı 1926 Bulancakspor Teknik direktörü Muharrem Canlı,
"Turhalspor’la oynayacağımız maçta kesinlikle defansif anlayışla oynamayacağız. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Turhalspor maçından galibiyet hedeflediklerini vurgulayan Muharrem Canlı, şunları söyledi; "Geçtiğimiz hafta  misafir ettiğimiz Ladik Belediyespor’a şansız bir şekilde  2-0'lık  skorla yenildik. Bu maç dönüm noktamızdı. Kazanan taraf onlar  oldu. Bu yüzden bu deplasman maçından puan yada puanlar almak zorundayız.Pazar günü ise Bölgesel amatör 4.Grubun  lideri Turhalspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Maç tabi ki alt sıralardan kurtulma adına   çok önemli. Kesinlikle defansif anlayışla oynamayacağız. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah gülen ve 3 puanı alan biz oluruz. Çünkü ben futbolcularıma bu konuda güveniyorum" dedi.
Bölgesel Amatör Ligi takımı 1926 Bulancakspor Teknik direktörü Muharrem Canlı,

"Turhalspor’la oynayacağımız maçta kesinlikle defansif anlayışla oynamayacağız. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Turhalspor maçından galibiyet hedeflediklerini vurgulayan Muharrem Canlı, şunları söyledi; "Geçtiğimiz hafta  misafir ettiğimiz Ladik Belediyespor’a şansız bir şekilde  2-0'lık  skorla yenildik. Bu maç dönüm noktamızdı. Kazanan taraf onlar  oldu. Bu yüzden bu deplasman maçından puan yada puanlar almak zorundayız.Pazar günü ise Bölgesel amatör 4.Grubun  lideri Turhalspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Maç tabi ki alt sıralardan kurtulma adına   çok önemli. Kesinlikle defansif anlayışla oynamayacağız. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah gülen ve 3 puanı alan biz oluruz. Çünkü ben futbolcularıma bu konuda güveniyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.