'GAYEMİZ İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK'

GÜNDEM 15.01.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2577+ kez okundu.
 

'GAYEMİZ İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK'

İl Müftüsü Muhittin Oral, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında çocukların yaş ve gelişim özelliklerine uygun dini eğitim verildiğini belirterek, kursların yaygınlaşması için yardımsever Giresun halkının desteklerini beklediklerini söyledi.
Giresun Müftülüğü’ne bağlı 15 Temmuz Çıtlakkale Kur’an Kursu’nda 2018-2019 Dönem Sonu Programı gerçekleştirildi. Programda Kur’an-ı Kerim okumaya başlayan 4-6 yaş grubu 21 öğrenci için tören yapıldı. Öğrencilerin okuduğu ilahinin ardından, öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Giresun Müftüsü Muhittin Oral ve eşi Hüsniye Oral Kur’an-ı Kerim okumaya başlayan öğrencilere Kur’an-ı Kerim takdim ederek başarılar diledi. “GAYEMİZ İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK” İl Müftüsü Muhittin Oral, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’i ve İslam’ın temel bilgilerini öğrendiklerini belirterek, “Şükürler olsun 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızda bu yılki öğrenci sayımız 325’e ulaştı. Giresun’da bu yaş kategorisinde öğrenci sayısının artması için yere ihtiyacımız var. Hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Dünyadan bir gün göçüp gideceğiz ama önemli olan peşimizde böyle besmeleyi, Allah’ü Teâlâ’yı, peygamberi unutmayan nesiller bırakmak ve kırmayan, dökmeyen, melek gibi insanları yetiştirmek. Derdimiz, aşkımız, muhabbetimiz bu. Yavrularımızın kılına zarar gelmesin, bu yavrularımız inşallah mahşerde ailelerinin göz aydınlığı olsun. 8 kursumuzda 325 öğrenciye eğitim veren hoca hanımları tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Etkinlik öğrencilere pasta ikramıyla tamamlandı.  4-6 yaş Kur’an kurslarında öğrencilere değerler eğitimi veriliyor. Dua, şükür, sabır, sevgi, saygı, sorumluluk, doğruluk, dürüstlük ve adalet kavramları öğretilen çocukların kendilerine ve topluma katkı sağlayan bireyler olarak yetişmesi hedefleniyor.  
İl Müftüsü Muhittin Oral, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında çocukların yaş ve gelişim özelliklerine uygun dini eğitim verildiğini belirterek, kursların yaygınlaşması için yardımsever Giresun halkının desteklerini beklediklerini söyledi.

Giresun Müftülüğü’ne bağlı 15 Temmuz Çıtlakkale Kur’an Kursu’nda 2018-2019 Dönem Sonu Programı gerçekleştirildi.

Programda Kur’an-ı Kerim okumaya başlayan 4-6 yaş grubu 21 öğrenci için tören yapıldı. Öğrencilerin okuduğu ilahinin ardından, öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral ve eşi Hüsniye Oral Kur’an-ı Kerim okumaya başlayan öğrencilere Kur’an-ı Kerim takdim ederek başarılar diledi.

“GAYEMİZ İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK”

İl Müftüsü Muhittin Oral, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’i ve İslam’ın temel bilgilerini öğrendiklerini belirterek, “Şükürler olsun 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızda bu yılki öğrenci sayımız 325’e ulaştı. Giresun’da bu yaş kategorisinde öğrenci sayısının artması için yere ihtiyacımız var. Hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Dünyadan bir gün göçüp gideceğiz ama önemli olan peşimizde böyle besmeleyi, Allah’ü Teâlâ’yı, peygamberi unutmayan nesiller bırakmak ve kırmayan, dökmeyen, melek gibi insanları yetiştirmek. Derdimiz, aşkımız, muhabbetimiz bu. Yavrularımızın kılına zarar gelmesin, bu yavrularımız inşallah mahşerde ailelerinin göz aydınlığı olsun. 8 kursumuzda 325 öğrenciye eğitim veren hoca hanımları tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Etkinlik öğrencilere pasta ikramıyla tamamlandı. 

4-6 yaş Kur’an kurslarında öğrencilere değerler eğitimi veriliyor. Dua, şükür, sabır, sevgi, saygı, sorumluluk, doğruluk, dürüstlük ve adalet kavramları öğretilen çocukların kendilerine ve topluma katkı sağlayan bireyler olarak yetişmesi hedefleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.