Gazetemize anlamlı ziyaret

GÜNDEM 07.09.2017 - 15:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3632+ kez okundu.
 

Gazetemize anlamlı ziyaret

Vefat eden AK Parti İl Başkanı (merhum) Hasan Ali Tütüncü'nün cenazesi için günübirlik memleketi Giresun'a gelen Bulancaklı hemşehrimiz,
Trabzon Dernekpazarı İlçesi Kaymakamı Murat Yıldız ve beraberindeki Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Özel Kalem Müdürü Muhammet Zahit Demirtaş gazetemizi ziyaret ettiler. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'ın çocukluk arkadaşı olan Kaymakam Murat Yıldız son görev olan cenaze namazı için Giresun'a geldiğini ve memleketi Bulancak'a da kısa bir ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Kaymakam Yıldız ve Müdür Demirtaş'a teşekkürlerini iletti.
Vefat eden AK Parti İl Başkanı (merhum) Hasan Ali Tütüncü'nün cenazesi için günübirlik memleketi Giresun'a gelen Bulancaklı hemşehrimiz,

Trabzon Dernekpazarı İlçesi Kaymakamı Murat Yıldız ve beraberindeki Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Özel Kalem Müdürü Muhammet Zahit Demirtaş gazetemizi ziyaret ettiler. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'ın çocukluk arkadaşı olan Kaymakam Murat Yıldız son görev olan cenaze namazı için Giresun'a geldiğini ve memleketi Bulancak'a da kısa bir ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Kaymakam Yıldız ve Müdür Demirtaş'a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.