Gazi Ortaokulu ne olacak?

GÜNDEM 09.09.2019 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3257+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu ne olacak?

2019-2020 eğitim öğretim yılının başladığı şu günlerde Bulancak’ın merkezinde bulunan Gazi Ortaokulu kelimenin tam anlamı ile dökülüyor.
Çatısını mı? Tuvaletleri mi? Sınıfları mı? Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Yıldız Haber olarak Gazi Ortaokulu binası için İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’ndan söz almıştık. Fakat okulun başladığı ilk günde Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Durmuş’un açıklamaları bu kadar da olmaz dedirtti. Mahallede bulunan ilkokuldan 140 öğrencinin mezun olduğunu ve sadece 38 öğrencinin okullarına kayıt yaptırdığını ifade eden Başkan Durmuş, “Okulumuz geçen eğitim ve öğretim yılında çok başarılı oldu. Sınava giren 29 öğrenciden 10 tanesi sınavı kazandı. Bunların 5 tanesi Fen Lisesi, 8 tane öğrencimiz bursluluk kazandı. Komşularımıza soruyorum; ‘Neden çocuklarınızı Gazi Ortaokuluna göndermiyor, adres değişikliği yapıyorsunuz’ diyorum. ‘O okul çok eski, tuvaletleri dışarda, üst kat tahta çatısı çürümüş’ gibi nedenler söylüyorlar. Geçen yıl mahallemizde bulunan ilkokuldan yaklaşık 140 öğrenci mezun olmuş, bizim okula 38 kişi kaydolmuş. Bunların 23’ü nakil almış ve şuan 15 öğrenci var. 5. sınıflarda geçen yıl aile birliği olarak hem vali beye gittik hem de kaymakam beye… Okulumuzu bir kez gelip görmediler. Okulumuz da eğitim öğretim yapılamaz diye, hem müfettiş raporu var hem de iş sağlığı güvenliği raporu. Yetkililerin bir an önce çözüm bulmalarını istiyorum” dedi.  
2019-2020 eğitim öğretim yılının başladığı şu günlerde Bulancak’ın merkezinde bulunan Gazi Ortaokulu kelimenin tam anlamı ile dökülüyor.

Çatısını mı? Tuvaletleri mi? Sınıfları mı? Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Yıldız Haber olarak Gazi Ortaokulu binası için İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’ndan söz almıştık. Fakat okulun başladığı ilk günde Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Durmuş’un açıklamaları bu kadar da olmaz dedirtti.

Mahallede bulunan ilkokuldan 140 öğrencinin mezun olduğunu ve sadece 38 öğrencinin okullarına kayıt yaptırdığını ifade eden Başkan Durmuş, “Okulumuz geçen eğitim ve öğretim yılında çok başarılı oldu. Sınava giren 29 öğrenciden 10 tanesi sınavı kazandı. Bunların 5 tanesi Fen Lisesi, 8 tane öğrencimiz bursluluk kazandı. Komşularımıza soruyorum; ‘Neden çocuklarınızı Gazi Ortaokuluna göndermiyor, adres değişikliği yapıyorsunuz’ diyorum. ‘O okul çok eski, tuvaletleri dışarda, üst kat tahta çatısı çürümüş’ gibi nedenler söylüyorlar. Geçen yıl mahallemizde bulunan ilkokuldan yaklaşık 140 öğrenci mezun olmuş, bizim okula 38 kişi kaydolmuş. Bunların 23’ü nakil almış ve şuan 15 öğrenci var. 5. sınıflarda geçen yıl aile birliği olarak hem vali beye gittik hem de kaymakam beye… Okulumuzu bir kez gelip görmediler. Okulumuz da eğitim öğretim yapılamaz diye, hem müfettiş raporu var hem de iş sağlığı güvenliği raporu. Yetkililerin bir an önce çözüm bulmalarını istiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.