Gazi Ortaokulu yeni bina istiyor!

EĞİTİM 28.02.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3729+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu yeni bina istiyor!

Bulancak ilçesinin en eski okul binası olan ve 70 yıldır ilçenin ilköğretim ve ortaokul olarak yükünü çeken Gazi Ortaokulu’nun binasının artık bu yükü kaldıramadığı ifade edildi.
Binlerce öğrencinin dirsek çürüttüğü Gazi Ortaokulunun sahil de bulunan okul binasının yıkılarak yeni bir bina olarak yapılması ya da başka bir yerde yeni yapılacak bir okul binasına taşınarak eğitim ve öğretime devam etmesi için okulun Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri yetkili makamları ziyaret ederek konuyu iletmesine rağmen şu ana kadar bir adım atılmadığı belirtildi. Konu hakkında gazetemize konuşan Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Durmuş, “Okulumuzun binası artık iyice yıpranmış ve öğrencilerin yükünü çekemez olmuştur. Biz okul aile birliği olarak yeni bir okul binası ya da başka bir yerde yapılacak olan okul binasında eğitim ve öğretimin yapılmasını istiyoruz. Bu konu ile ilgili olarak Giresun Valimizi, Bulancak Kaymakamımızı, İl Milli Eğitim Müdürümüzü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü bilgilendirdik ve onlardan da gerekli desteği aldık. Konu bakanlığa iletildi. Ancak aradan geçen zamana rağmen bir ilerleme olmadı. Okulumuzun yıkılması ve yeniden yapılması ya da başka bir okul binasının yapılması için yatırım programına bir an önce alınması gerekiyor. Okulumuzun tuvaletleri bile dışarıda. Yıllar önce böyle yapılmış ve öylece kalmış. Olacak şey değil. Artık yeni bir bina şart olmuştur. Öğrencilerimiz diğer okul öğrencileri gibi yeni bir binada eğitim ve öğretime devam etmelidir” dedi.    
Bulancak ilçesinin en eski okul binası olan ve 70 yıldır ilçenin ilköğretim ve ortaokul olarak yükünü çeken Gazi Ortaokulu’nun binasının artık bu yükü kaldıramadığı ifade edildi.

Binlerce öğrencinin dirsek çürüttüğü Gazi Ortaokulunun sahil de bulunan okul binasının yıkılarak yeni bir bina olarak yapılması ya da başka bir yerde yeni yapılacak bir okul binasına taşınarak eğitim ve öğretime devam etmesi için okulun Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri yetkili makamları ziyaret ederek konuyu iletmesine rağmen şu ana kadar bir adım atılmadığı belirtildi.

Konu hakkında gazetemize konuşan Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Durmuş, “Okulumuzun binası artık iyice yıpranmış ve öğrencilerin yükünü çekemez olmuştur. Biz okul aile birliği olarak yeni bir okul binası ya da başka bir yerde yapılacak olan okul binasında eğitim ve öğretimin yapılmasını istiyoruz. Bu konu ile ilgili olarak Giresun Valimizi, Bulancak Kaymakamımızı, İl Milli Eğitim Müdürümüzü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü bilgilendirdik ve onlardan da gerekli desteği aldık. Konu bakanlığa iletildi. Ancak aradan geçen zamana rağmen bir ilerleme olmadı. Okulumuzun yıkılması ve yeniden yapılması ya da başka bir okul binasının yapılması için yatırım programına bir an önce alınması gerekiyor. Okulumuzun tuvaletleri bile dışarıda. Yıllar önce böyle yapılmış ve öylece kalmış. Olacak şey değil. Artık yeni bir bina şart olmuştur. Öğrencilerimiz diğer okul öğrencileri gibi yeni bir binada eğitim ve öğretime devam etmelidir” dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.