‘GAZİLER BU TOPRAKLARIN ONURUDUR’

GÜNDEM 20.09.2018 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2752+ kez okundu.
 

‘GAZİLER BU TOPRAKLARIN ONURUDUR’

19 Eylül Gaziler Günü Bulancak’ta yapılan törenler ile kutlandı. 19 Eylül Çarşamba günü Bulancak Cumhuriyet meydanında ki kutlama programı Bulancak Muharip Gaziler Derneğinin Atatürk anıtına Dernek Başkanı Dursun Ali Beyazın çelenk sunması ile başladı.
Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşının okunmasından sonra da Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz, 19 Eylül Gaziler Gününün anlamı ve önemi hakkında bir konuşma yaparak, “Tarihimizin en önemli dönemlerinde bu topraklar için şehit olmuş ve gazi olmuş insanlarımız bu topraklarının unutulamaz değerleridir. Gazilerimiz devletimizin göz bebeğidir. Birer onurudur. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi. Bu konuşmadan sonra Gazi Ortaokulundan Fatma Bayram, ‘Gaziler’ adlı şiirini okudu. Cumhuriyet meydanındaki törenden sonra dernek binasına geçildi ve protokolün 19 Eylül Gaziler Günü kutlaması burada devam etti. Dernek başkanlığında tebrikleri kabul eden Başkan Dursun Ali Beyaz, protokol mensuplarına tek tek teşekkür etti. Dernekte ki kutlamaya katılan Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’de yaptığı konuşmada, “Bütün gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Devletimiz gazilerimiz için her şeyi yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Onlar bu ülkenin geleceği için kendilerini her zaman feda etmeye hazırdır. Şehitlerimiz gibi hep gönlümüzde olacaklardır” dedi. 19 Eylül Gaziler Günü törenlerine Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, GRÜ BUBYO Müdürü Dr. Oktay Karaman, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Mal Müdürü Behçet Kelam Öner, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, SGK Müdürü Neşfika Yıldıran, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz,  CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, AK Parti yönetim kurulu üyesi Cafer Tatlı, İl Genel meclis üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Okul müdürleri, öğrenciler, Gaziler Derneği Üyeleri ve vatandaşlarda katıldı.
19 Eylül Gaziler Günü Bulancak’ta yapılan törenler ile kutlandı. 19 Eylül Çarşamba günü Bulancak Cumhuriyet meydanında ki kutlama programı Bulancak Muharip Gaziler Derneğinin Atatürk anıtına Dernek Başkanı Dursun Ali Beyazın çelenk sunması ile başladı.

Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşının okunmasından sonra da Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz, 19 Eylül Gaziler Gününün anlamı ve önemi hakkında bir konuşma yaparak, “Tarihimizin en önemli dönemlerinde bu topraklar için şehit olmuş ve gazi olmuş insanlarımız bu topraklarının unutulamaz değerleridir. Gazilerimiz devletimizin göz bebeğidir. Birer onurudur. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Bu konuşmadan sonra Gazi Ortaokulundan Fatma Bayram, ‘Gaziler’ adlı şiirini okudu. Cumhuriyet meydanındaki törenden sonra dernek binasına geçildi ve protokolün 19 Eylül Gaziler Günü kutlaması burada devam etti.

Dernek başkanlığında tebrikleri kabul eden Başkan Dursun Ali Beyaz, protokol mensuplarına tek tek teşekkür etti.

Dernekte ki kutlamaya katılan Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’de yaptığı konuşmada, “Bütün gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Devletimiz gazilerimiz için her şeyi yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Onlar bu ülkenin geleceği için kendilerini her zaman feda etmeye hazırdır. Şehitlerimiz gibi hep gönlümüzde olacaklardır” dedi.

19 Eylül Gaziler Günü törenlerine Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, GRÜ BUBYO Müdürü Dr. Oktay Karaman, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Mal Müdürü Behçet Kelam Öner, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, SGK Müdürü Neşfika Yıldıran, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz,  CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, AK Parti yönetim kurulu üyesi Cafer Tatlı, İl Genel meclis üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Okul müdürleri, öğrenciler, Gaziler Derneği Üyeleri ve vatandaşlarda katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.