Gaziler Günü törenle kutlandı

GÜNDEM 21.09.2017 - 11:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2874+ kez okundu.
 

Gaziler Günü törenle kutlandı

Gaziler günü 18 Eylül Salı günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan törenle kutlandı.
Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Bulancak şubesinin düzenlediği Gaziler günü programında saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Bulancak dernek başkanı Dursun Ali Beyaz bir konuşma yaparak "Bu güzel günde burada gazilerimizi anmak ve onlarla bir arada olmaktan mutluyuz. Gazilerimiz bu ülke için her zaman canını vermeye hazırdır. Buradaki gazi arkadaşlarımız katıldıkları muharebelerde gazi olmuştur. Gazilikte şehitlik gibi yüce bir makamdır. Bize devletimiz her zaman sahip çıkıyor. Bulancak kaymakamlığı ve Bulancak belediyesi başta olmak üzere destek olan ve bir dediğimizi iki etmeyenlere teşekkür ederiz" dedi. Bu konuşmadan sonra Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’de "Bu vatan önce şehitlerimize sonra da gazilerimize çok şey borçludur. Gazilerimiz her şeye layıktır. Devlet olarak elimizden ne gelirse her zaman yapıyoruz. Onla başımızın taç’ıdır. Gazilerimizin bu günü kutlu olsun" diye konuştu. Daha sonra Gaziler günü ile ilgili şiirler okundu. Buradaki programdan sonra törene katılanlar Bulancak dernek başkanlığına geçerek bir süre gaziler ile ilgili sohbet ettiler. Dernek başkanlığınca ziyarette bulunanlara da çeşitli ikramlar yapıldı. Gaziler günü kutlamasına Bulancak Belediye Başkan yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, İlçe Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanıkömer, Halk Kütüphanesi müdürü Haydar Yavuz, HEM müdürü Efendi Altun, Sosyal Hizmetler müdürü Selçuk Türkmen, Vergi Dairesi müdürü Adnan Kaman, Sahil Güvenlik Komutanı Yzb. Ömer Onan, Yazı İşleri müdürü Abduülkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus müdürü Erol Küçükyıldız, Mal müdürü İbrhaim Hasip Şen, İlçe Sağlık müdürü Dr. Hacer Neslihan Turan, Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa  Aydın,  gaziler ve aileleri de katıldı.
Gaziler günü 18 Eylül Salı günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan törenle kutlandı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Bulancak şubesinin düzenlediği Gaziler günü programında saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Bulancak dernek başkanı Dursun Ali Beyaz bir konuşma yaparak "Bu güzel günde burada gazilerimizi anmak ve onlarla bir arada olmaktan mutluyuz. Gazilerimiz bu ülke için her zaman canını vermeye hazırdır. Buradaki gazi arkadaşlarımız katıldıkları muharebelerde gazi olmuştur. Gazilikte şehitlik gibi yüce bir makamdır. Bize devletimiz her zaman sahip çıkıyor. Bulancak kaymakamlığı ve Bulancak belediyesi başta olmak üzere destek olan ve bir dediğimizi iki etmeyenlere teşekkür ederiz" dedi.

Bu konuşmadan sonra Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’de "Bu vatan önce şehitlerimize sonra da gazilerimize çok şey borçludur. Gazilerimiz her şeye layıktır. Devlet olarak elimizden ne gelirse her zaman yapıyoruz. Onla başımızın taç’ıdır. Gazilerimizin bu günü kutlu olsun" diye konuştu.

Daha sonra Gaziler günü ile ilgili şiirler okundu. Buradaki programdan sonra törene katılanlar Bulancak dernek başkanlığına geçerek bir süre gaziler ile ilgili sohbet ettiler. Dernek başkanlığınca ziyarette bulunanlara da çeşitli ikramlar yapıldı. Gaziler günü kutlamasına Bulancak Belediye Başkan yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, İlçe Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanıkömer, Halk Kütüphanesi müdürü Haydar Yavuz, HEM müdürü Efendi Altun, Sosyal Hizmetler müdürü Selçuk Türkmen, Vergi Dairesi müdürü Adnan Kaman, Sahil Güvenlik Komutanı Yzb. Ömer Onan, Yazı İşleri müdürü Abduülkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus müdürü Erol Küçükyıldız, Mal müdürü İbrhaim Hasip Şen, İlçe Sağlık müdürü Dr. Hacer Neslihan Turan, Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa  Aydın,  gaziler ve aileleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.