Gece gündüz demeden Giresun’u karış karış geziyor

GÜNDEM 31.12.2018 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2693+ kez okundu.
 

Gece gündüz demeden Giresun’u karış karış geziyor

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, gece gündüz demeden Giresun’u karış karış gezmeye, halkla kucaklaşmaya devam ediyor.
Gittiği her yerde vatandaşların çok yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Şenlikoğlu’nu halk adeta bağrına basıyor. 7’den 70’e bütün vatandaşların adeta üzerine titrediği Şenlikoğlu, “Halkımızın bizlere gösterdiği bu yoğun ilgi ve alakanın tek bir sebebi var. Biz halkımıza hizmet ediyoruz. Biz halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak yaptığımız için bunun karşılığını sokaklarda, caddelerde, her yerde fazlasıyla görüyoruz. Rabbim bizlere aziz milletimize daha fazla hizmet etmeyi nasip eder inşallah” dedi. Devletin yaptığı hizmetlerin her zaman takdir görmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Şenlikoğlu, “Kısa süre önce Gemiler Çekeği mevkisinde yapımını tamamladığımız Botanik Park’ta hemşehrilerimizle bir araya geldik. İlgileri, ikramları ve güler yüzleri için vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onların mutluluğu ve yüzlerindeki tebessüm bizim için her şeyden önemlidir. Giresun’umuza hizmet noktasında onların da desteğiyle önemli çalışmalar yürüteceğiz. Her zaman hemşehrilerimizin istek ve taleplerini değerlendirerek hizmetlerimizi yapacağız. Onlarla iç içe şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, gece gündüz demeden Giresun’u karış karış gezmeye, halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

Gittiği her yerde vatandaşların çok yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Şenlikoğlu’nu halk adeta bağrına basıyor. 7’den 70’e bütün vatandaşların adeta üzerine titrediği Şenlikoğlu, “Halkımızın bizlere gösterdiği bu yoğun ilgi ve alakanın tek bir sebebi var. Biz halkımıza hizmet ediyoruz. Biz halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak yaptığımız için bunun karşılığını sokaklarda, caddelerde, her yerde fazlasıyla görüyoruz. Rabbim bizlere aziz milletimize daha fazla hizmet etmeyi nasip eder inşallah” dedi.

Devletin yaptığı hizmetlerin her zaman takdir görmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Şenlikoğlu, “Kısa süre önce Gemiler Çekeği mevkisinde yapımını tamamladığımız Botanik Park’ta hemşehrilerimizle bir araya geldik. İlgileri, ikramları ve güler yüzleri için vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onların mutluluğu ve yüzlerindeki tebessüm bizim için her şeyden önemlidir. Giresun’umuza hizmet noktasında onların da desteğiyle önemli çalışmalar yürüteceğiz. Her zaman hemşehrilerimizin istek ve taleplerini değerlendirerek hizmetlerimizi yapacağız. Onlarla iç içe şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.