‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM’

SİYASET 15.11.2018 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2300+ kez okundu.
 

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM’

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Yılmaz, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.
Bulancak’ta ilk adaylık başvurusunu kendisinin yaptığını ifade eden Aday Adayı Yılmaz, bugün adaylık başvurularının tamamlanacağı belirtti. 2004 yılından bu yana Bulancak’ta AK Parti belediyesinin Bulancak halkına hizmet ettiğini kaydeden Yılmaz, “2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz 2002 seçimlerinde milletimizin verdiği destekle iktidar olmuş ve halen daha ülkemizde önemli hizmetlere imza atmaya devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yolda ilerlemek ve millete hizmet etmek için bu önemli göreve talip oldum. Birçok arkadaşımız da bu göreve talip olmuştur. İnanıyorum ki partimizin vereceği karar ilçemiz için en önemli karardır. Bu hizmet kervanına dahil olmakta ki amacım; Bulancak halkına partimizin isminde de yer aldığı gibi adaletli bir yönetim anlayışı sunmaktır. Görevin bize tevdi edilmesi ile birlikte tüm Bulancak halkını kucaklayarak müthiş bir oy almayı ümit ediyorum. Yaklaşık 1 hafta önce yaptığım aday adaylığı başvurusunun ardından siyasi görüş ayrımı yapmadan birçok hemşerimiz bizlere destek olacağını ifade etmiştir. Göreve geldiğimizde yapılan hizmetlere devam ederek, ilçemizin daha da kalkınabilmesi için güzel projelere imza atacağız. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza şahsıma gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Aday Adayı Yılmaz, öte yandan merhum babası Hacı Ahmet Yılmaz’ın da bu hizmet aşkı ile yaşamını sonlandırdığına değinerek, “Bizler büyüklerimizden aldığımız terbiye ile bu yola baş koyduk. Rahmetli babam Hacı Ahmet Yılmaz, bu memlekete hizmet etmek için uzun bir mücadele vermiştir. Babamdan devraldığım bu bayrağı dalgalandırmak ve önce ilçeme ardından da partime hizmet etmek için gece gündüz çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Yılmaz, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

Bulancak’ta ilk adaylık başvurusunu kendisinin yaptığını ifade eden Aday Adayı Yılmaz, bugün adaylık başvurularının tamamlanacağı belirtti.

2004 yılından bu yana Bulancak’ta AK Parti belediyesinin Bulancak halkına hizmet ettiğini kaydeden Yılmaz, “2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz 2002 seçimlerinde milletimizin verdiği destekle iktidar olmuş ve halen daha ülkemizde önemli hizmetlere imza atmaya devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yolda ilerlemek ve millete hizmet etmek için bu önemli göreve talip oldum. Birçok arkadaşımız da bu göreve talip olmuştur. İnanıyorum ki partimizin vereceği karar ilçemiz için en önemli karardır. Bu hizmet kervanına dahil olmakta ki amacım; Bulancak halkına partimizin isminde de yer aldığı gibi adaletli bir yönetim anlayışı sunmaktır. Görevin bize tevdi edilmesi ile birlikte tüm Bulancak halkını kucaklayarak müthiş bir oy almayı ümit ediyorum. Yaklaşık 1 hafta önce yaptığım aday adaylığı başvurusunun ardından siyasi görüş ayrımı yapmadan birçok hemşerimiz bizlere destek olacağını ifade etmiştir. Göreve geldiğimizde yapılan hizmetlere devam ederek, ilçemizin daha da kalkınabilmesi için güzel projelere imza atacağız. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza şahsıma gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Aday Adayı Yılmaz, öte yandan merhum babası Hacı Ahmet Yılmaz’ın da bu hizmet aşkı ile yaşamını sonlandırdığına değinerek, “Bizler büyüklerimizden aldığımız terbiye ile bu yola baş koyduk. Rahmetli babam Hacı Ahmet Yılmaz, bu memlekete hizmet etmek için uzun bir mücadele vermiştir. Babamdan devraldığım bu bayrağı dalgalandırmak ve önce ilçeme ardından da partime hizmet etmek için gece gündüz çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.