Geceleri Bulancak'ta Formula 1 yarışı mı yapılıyor?

YAŞAM 17.08.2017 - 14:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2284+ kez okundu.
 

Geceleri Bulancak'ta Formula 1 yarışı mı yapılıyor?

Uzun bir süredir Bulancak'ta geceleri ortaya çıkan bazı araçların akşam saat 21.00’dan sonra...
...sabahlara kadar eksozlarını patlatarak, son hızla giderek, araç içinde naralar atarak, araçtaki müzik setinin sesini son noktasına kadar açarak sokak sokak, cadde cadde, ana yolda ve şehir içi yollarda gezerek vatandaşı canından bezdirmesi sonunda bazı vatandaşlar ne yapacağını iyice bilemez oldu. Konu hakkında defalarca yerel basın da haberler çıkmasına rağmen, emniyet ve jandarmanın bütün tedbirlerine rağmen bu durumun bir türlü sona ermemesi vatandaşın sinir sistemini bozmaya başladı. Bu durum hakkında gazetemize de dertlerini ileten bazı vatandaşlarımız, "Bu durumun sonu ne olacak bizde bilemiyoruz. Dur durak yok, akşam saatlerinde başlıyorlar, gece boyu ve sabah saatlerine kadar Bulancak’ın altını üstüne getiriyorlar. Altında arabası olan bu kişilerin aile terbiyesi de aldığını sanmıyoruz. Nedir bu Allah aşkına. Emniyete söyleriz, jandarmaya söyleriz, onlarda gerekli denetimi yapıyor, ancak aradan birkaç saat geçer geçmez yeniden aynı şekilde Bulancak'ta sokak, cadde, mahalle demeden devam ediyorlar. Kimdir bunlar doğrusu merak ediyoruz. Bu kişileri gördüğümüzde uyarmaya kalktığımızda da bizimle kavga etmekten de geri kalmıyorlar. Her türlü kanun tanımamazlık bunlarda. İnsanların hastası var, sabah işe gidecek olanı var, cenazesi var, uyuyanı var, ama bunlarda insanlık namına hiçbir vasıf yok. Bulancak bu kişilerin Formula 1 yarış pisti olmuş da kimsenin haberi olmamış. Yetkililer bu rezillikleri önlemeli ve en sert cezaları çekinmeden vermelidir. 'Yetti artık, canımıza tak dedi' ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır" diyerek konuya dikkat çektiler. 
Uzun bir süredir Bulancak'ta geceleri ortaya çıkan bazı araçların akşam saat 21.00’dan sonra...

...sabahlara kadar eksozlarını patlatarak, son hızla giderek, araç içinde naralar atarak, araçtaki müzik setinin sesini son noktasına kadar açarak sokak sokak, cadde cadde, ana yolda ve şehir içi yollarda gezerek vatandaşı canından bezdirmesi sonunda bazı vatandaşlar ne yapacağını iyice bilemez oldu. Konu hakkında defalarca yerel basın da haberler çıkmasına rağmen, emniyet ve jandarmanın bütün tedbirlerine rağmen bu durumun bir türlü sona ermemesi vatandaşın sinir sistemini bozmaya başladı.

Bu durum hakkında gazetemize de dertlerini ileten bazı vatandaşlarımız, "Bu durumun sonu ne olacak bizde bilemiyoruz. Dur durak yok, akşam saatlerinde başlıyorlar, gece boyu ve sabah saatlerine kadar Bulancak’ın altını üstüne getiriyorlar. Altında arabası olan bu kişilerin aile terbiyesi de aldığını sanmıyoruz. Nedir bu Allah aşkına. Emniyete söyleriz, jandarmaya söyleriz, onlarda gerekli denetimi yapıyor, ancak aradan birkaç saat geçer geçmez yeniden aynı şekilde Bulancak'ta sokak, cadde, mahalle demeden devam ediyorlar. Kimdir bunlar doğrusu merak ediyoruz. Bu kişileri gördüğümüzde uyarmaya kalktığımızda da bizimle kavga etmekten de geri kalmıyorlar. Her türlü kanun tanımamazlık bunlarda. İnsanların hastası var, sabah işe gidecek olanı var, cenazesi var, uyuyanı var, ama bunlarda insanlık namına hiçbir vasıf yok. Bulancak bu kişilerin Formula 1 yarış pisti olmuş da kimsenin haberi olmamış. Yetkililer bu rezillikleri önlemeli ve en sert cezaları çekinmeden vermelidir. 'Yetti artık, canımıza tak dedi' ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır" diyerek konuya dikkat çektiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.