GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

SPOR 11.05.2020 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2872+ kez okundu.
 

GEÇMİŞİN İZİNDEN HATIRALAR

Bugünde amatör futbolda bir marka olmuş diğer Bulancak kulüp takımı olan Karadenizgücü’nün 1980’li senelerdeki takım resimlerinden ikisini sayfalarımızda paylaşıyoruz.
Bulancak Gençlik spor ile Giresun amatör küme futbol liglerinde fırtınalar estiren mor-sarı renkli formaları ile Karadenizgücü Gençlik spor 1969-70 senesinde Bulancaklı futbol sevdalıları tarafından kurulmuştu.(Karadenizgücü’nün kurucularının olduğu bir resmide sizlerle bu sayfalardan paylaşacağız.) Bugünde Geçmişin İzinden Hatıralarda 19881 sezonunda Giresun amatör liginde ses getiren ve oynadığı futbol ve futbolcuları ile Bulancak adını bir kez daha duyuran Karadenizgücü’nün ilk kez yerelde yayınlanan resimlerini paylaşıyoruz. 1980-81 sezonu Giresun Atatürk Stadyumunda çekilen resimde yer alanlar. Çubuklu formayla olanlar ayaktakiler soldan sağa; Zafer, Aslan, Onur, Tarık, Ayvaz Ali, Alper, Ahmet, Atalay, Mehmet, Oturanlar soldan sağa doğru; Reşat Nuri, Taşkın, Mithat, Aydın, merhum İlyas, Mustafa, Baba Yalçın(Kaptan). Diğer resim Ayaktakiler soldan sağa doğru; Alper, Aslan, Ayvaz Ali, Onur, Zafer(Giresun Sporda senelerce kaleci olarak oynadı), merhum Baba Yalçın( Kaptan). Oturanlar solda sağa doğru; Ahmet, Aydın, Reşat Nuri, Mithat, Mustafa.
Bugünde amatör futbolda bir marka olmuş diğer Bulancak kulüp takımı olan Karadenizgücü’nün 1980’li senelerdeki takım resimlerinden ikisini sayfalarımızda paylaşıyoruz.

Bulancak Gençlik spor ile Giresun amatör küme futbol liglerinde fırtınalar estiren mor-sarı renkli formaları ile Karadenizgücü Gençlik spor 1969-70 senesinde Bulancaklı futbol sevdalıları tarafından kurulmuştu.(Karadenizgücü’nün kurucularının olduğu bir resmide sizlerle bu sayfalardan paylaşacağız.) Bugünde Geçmişin İzinden Hatıralarda 19881 sezonunda Giresun amatör liginde ses getiren ve oynadığı futbol ve futbolcuları ile Bulancak adını bir kez daha duyuran Karadenizgücü’nün ilk kez yerelde yayınlanan resimlerini paylaşıyoruz.

1980-81 sezonu Giresun Atatürk Stadyumunda çekilen resimde yer alanlar.

Çubuklu formayla olanlar ayaktakiler soldan sağa; Zafer, Aslan, Onur, Tarık, Ayvaz Ali, Alper, Ahmet, Atalay, Mehmet,

Oturanlar soldan sağa doğru; Reşat Nuri, Taşkın, Mithat, Aydın, merhum İlyas, Mustafa, Baba Yalçın(Kaptan).

Diğer resim Ayaktakiler soldan sağa doğru; Alper, Aslan, Ayvaz Ali, Onur, Zafer(Giresun Sporda senelerce kaleci olarak oynadı), merhum Baba Yalçın( Kaptan).

Oturanlar solda sağa doğru; Ahmet, Aydın, Reşat Nuri, Mithat, Mustafa.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.