Genç girişimciler mimarlık-iç mimarlık ofisini açtılar

GÜNDEM 19.12.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4291+ kez okundu.
 

Genç girişimciler mimarlık-iç mimarlık ofisini açtılar

Giresun’da Mimar Haldun Turgut ve İç Mimar Melike Çolakoğlu, Kuzey Mimarlık adı altında mimarlık ofisi açtılar.
Bulancak’ta tanınan sima Mustafa Çolakoğlu’nun kızı olan Melike Çolakoğlu’nun ortağı olduğu Kuzey Mimarlık’ta dış cephe mantolama, plan, kat mülkiyeti, iç mekan tasarımı olmak üzere A’dan Z’ye her şey buluyor. Farklı üniversitelerden Mimarlık ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun olan genç girişimciler Giresun Belediyenin yanı Deniz Lokantası üzerinde mimarlık ve iç mimarlık ofisini hizmete açtılar. Üniversite hayatında çeşitli firmalarda mimar ve iç mimar olarak görev aldıklarını ve birçok proje tasarım ve fikirleriyle dahil olduğunu belirten genç girişimciler, “İç mimar evin içiyle ilgili her detayı yapar. İç dizayn hizmeti veriyoruz. Bir evin A’dan Z’ye her şeyiyle ilgileniyoruz. Şimdilik Giresun’da hizmet veriyoruz ama çevre illere de hizmet vereceğiz. Hizmet verirken en çok malzemenin kalitesine ve müşteri memnuniyetine dikkat ediyoruz. Biz mimarlar sizin isteklerinize göre bazı şeyleri belirleyen, sizin için kaliteli yaşam alanları oluşturmaya çalışan kişileriz. Bütçenizi konuşalım, isteklerinizi konuşalım” ifadelerini kullandılar.
Giresun’da Mimar Haldun Turgut ve İç Mimar Melike Çolakoğlu, Kuzey Mimarlık adı altında mimarlık ofisi açtılar.

Bulancak’ta tanınan sima Mustafa Çolakoğlu’nun kızı olan Melike Çolakoğlu’nun ortağı olduğu Kuzey Mimarlık’ta dış cephe mantolama, plan, kat mülkiyeti, iç mekan tasarımı olmak üzere A’dan Z’ye her şey buluyor.

Farklı üniversitelerden Mimarlık ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun olan genç girişimciler Giresun Belediyenin yanı Deniz Lokantası üzerinde mimarlık ve iç mimarlık ofisini hizmete açtılar. Üniversite hayatında çeşitli firmalarda mimar ve iç mimar olarak görev aldıklarını ve birçok proje tasarım ve fikirleriyle dahil olduğunu belirten genç girişimciler, “İç mimar evin içiyle ilgili her detayı yapar. İç dizayn hizmeti veriyoruz. Bir evin A’dan Z’ye her şeyiyle ilgileniyoruz. Şimdilik Giresun’da hizmet veriyoruz ama çevre illere de hizmet vereceğiz. Hizmet verirken en çok malzemenin kalitesine ve müşteri memnuniyetine dikkat ediyoruz. Biz mimarlar sizin isteklerinize göre bazı şeyleri belirleyen, sizin için kaliteli yaşam alanları oluşturmaya çalışan kişileriz. Bütçenizi konuşalım, isteklerinizi konuşalım” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.